Flexibele Twitterclient voor iOS

Door: Robin Smit | 07 maart 2012 09:04

Nieuws

De keuze van de twitterclient voor je tablet of smartphone is bijna net zo persoonlijk als de keuze van het apparaat waarop je deze gebruikt. Waar de een veel waarde hecht aan eenvoud, wil de ander graag zo veel mogelijk opties kunnen instellen. Tweetbot brengt het beste van beide.

Wanneer je Tweetbot voor de eerste keer opent, komt vooral deze eenvoud naar voren. De interface is strak en overzichtelijk en hierdoor vriendelijk in het gebruik. Wanneer je echter dieper in de app duikt, zul je snel zien dat Tweetbot erg goed is te personaliseren door bijvoorbeeld meerdere timelines toe te voegen. Ook kan voor alle externe diensten, zoals het uploaden van foto's, zelf worden gekozen voor de te gebruiken dienst. Door het gebruik van handige gestures is Tweetbot ook nog eens erg snel in het gebruik.

Helaas mist de app ondersteuning voor bijvoorbeeld berichtgeving en het inplannen van tweets. Voor de relatief hoge prijs van de app zouden deze zaken een mooie toevoeging zijn.

Kortom

Tweetbot is een Twitter client voor de iPhone en iPad die erg vriendelijk is in het gebruik en die je bovendien veel zaken zelf kan laten instellen. Deze combinatie maakt de app geschikt voor zowel beginnende Twitteraars als de meer fanatieke gebruikers. Helaas mist de app wel enkele functies, waaronder berichtgeving. Voor de relatief hoge prijs hadden deze een aangename toevoeging geweest.

Beoordeling 9/10

Bekijk Tweetbot verder in iTunes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: Flexibele Twitterclient voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.