De iPad Pro net zo duur als Macbook?

Door: Niels van der Helm Niels van der Helm | 08 september 2015 15:57

iPad

De iPad Pro, met een opslagcapaciteit van 64 GB, zal naar verluidt ongeveer net zo duur worden als de vorige MacBook. Dit zal naar verwachting worden gemeld op het Apple-event van morgen zegt 9to5Mac op basis van haar bronnen.

De iPad Pro wordt bijna net zo duur als een reguliere Macbook. De specifieke prijs van de nieuwste iPad van Apple wordt morgen bekend gemaakt tijdens het Apple-event. Het gaat hierbij om de iPad Pro met een opslagcapaciteit van 64GB opslagcapaciteit meldt 9to5Mac op basis van haar bronnen. Het model met een 128 GB Opslagcapaciteit kost meer dan 1000 dollar. Mede door de opslagruimte en het grote scherm lijkt de nieuwste iPad bijna op de laatst uitgebrachte Macbook. Het verschil met de laatste MacBook is dat de iPad Pro niet standaard beschikt over een extern toetsenbord.

Twee toetsenborden

Er zullen waarschijnlijk twee verschillende soorten toetsenborden worden ontwikkeld voor de iPad Pro. Het eerste type is naar verwachting te vergelijken met het Wireless toetsenbord die we eerder al zagen bij de vorige serie iMacs. Je kunt ook kiezen voor een toetsenbord die ook kan dienen als een cover voor de iPad zelf. Hierbij kun je denken aan de Microsoft Surface Pro.

de iPad Pro krijgt naar verluidt vier stereo-speakers en zal uitgerust zijn met een A9X-chip en een enkele Lightning-poort. De iPad Pro zal naar verwachting op iOS 9.1 gaan draaien.

Eerder werd al bekend dat de iPad Pro een 12,9 inch-scherm zal krijgen. Op dit scherm zou een split view getoond kunnen worden, waardoor je twee apps naast elkaar kunt tonen. De iPad zou in de kleuren goud, zilver en grijs verschijnen.

De nieuwste iPad zal, naar verwachting, later in de Amerikaanse winkels komen dan de eerdere voorspellingen. Dit komt doordat de shipping van de nieuwe modellen is uitgesteld. De verwachting is dat de iPad Pro eind november voor de Amerikaanse consument te verkrijgen is.

0 Reactie(s) op: De iPad Pro net zo duur als Macbook?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.