Zo verlaat je een conversatie op je iPhone en iPad

Door: Chwhynny Overbeeke | 18 februari 2016 07:20

How To

Groepsconversaties kunnen vervelend worden als je constant notificaties of berichtjes krijgt. Hier leggen we uit hoe je een conversatie kunt verlaten.

Groepsconversaties zijn erg handig om bijvoorbeeld mensen uit te nodigen voor een feestje en de tijd en locatie te bespreken. Maar soms loopt het uit de hand en word je overspoeld door berichtjes, of misschien heb je gewoon voldoende informatie en wil je het gesprek verlaten. Gelukkig kan dat. Lees ook: Zoeken binnen Berichten in iOS 9? Dat kan zo!

Ga naar de Berichten-app, ga naar de groep die je wilt verlaten en druk op Details. Scrol omlaag en druk op Verlaat dit gesprek. Voortaan krijg je geen berichten meer die in deze conversatie verstuurd worden. Het is nu ook mogelijk om de volledige conversatie te verwijderen, mocht je deze niet willen bewaren, door er met je vinger van rechts naar links overheen te vegen en op Verwijder te drukken.

Wil je eigenlijk wel blijven deelnemen aan het gesprek, maar ben je de vele meldingen zat? Om een gesprek niet te verlaten maar alleen de meldingen uit te schakelen, kun je onder Details de schakelaar bij Niet storen op groen zetten.

0 Reacties op: Zo verlaat je een conversatie op je iPhone en iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.