5 razendsnelle racegames voor je iPhone

Met de grafische kracht van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn de mooiste racegames nog indrukwekkender geworden. Dit zijn vijf razendsnelle racegames om van te smullen.

Het racegenre is een van de beste plekken om spectaculaire en enerverende games te vinden in de App Store. Wij maakten een selectie van 5 fraaie games met snelle actie en bloedmooie voertuigen. Lees ook: 5 actievolle superheldengames voor iPhone en iPad.

Fast & Furious Legacy

In Fast & Furious Legacy rijd je in meer dan 50 schitterende wagens waarvan je een deel herkent uit de Fast & Furious-films. Ook kom je allerlei locaties tegen uit de succesvolle filmreeks. Het spel is opgedeeld uit allerlei kortere spelmomenten met deze snelle bolides, zoals dragracen en driften. Pimp je wagen tot een monsterbak.

© PXimport

Fast & Furious Legacy brengt de sfeer van de films goed over.

Need for Speed No Limits

In tegenstelling tot wat je van een Need for Speed-app misschien zou verwachten, is deze game geen afgeslankte versie van een beroemde videogame. Need for Speed No Limits is speciaal voor mobiele apparaten ontwikkeld en imponeert eigenlijk al vanaf het eerste moment. De bloedmooie omgevingen, de weereffecten en de spanning om uit handen van de politie te blijven grijpen meteen je aandacht.

AG Drive

Als AG Drive je bekend voorkomt, kan dat kloppen. Zowel het concept van zwevende voertuigen als de futuristische omgevingen zijn sterk geïnspireerd op Wipeout van de PlayStation. Gelukkig speelt het heerlijk en helpen de opzwepende muziek en de fijne besturing voor een geweldige ervaring. Een ideale game voor op de bank met een hoofdtelefoon op.

© PXimport

Zet je hoofdtelefoon op om optimaal te genieten van AG Drive.

Real Racing 3

Als je een echte autoliefhebber bent, is het moeilijk om weg te blijven van Real Racing 3. Deze game is al heel lang beschikbaar in de App Store, maar blijft maar nieuwe updates krijgen. Hierdoor blijft de game er spetterend uitzien en is er telkens meer content om je mee te vermaken. De race-actie is realistischer dan andere apps en de beroemde wagens van Ferrari, Porsche en Lamborghini zullen de echte autoliefhebbers meer dan bekoren.

Asphalt 8: Airborne

Nog steeds is Asphalt 8: Airborne de beste racegame als je van pure arcade-actie houdt. En dan bedoel we: niet zozeer rekening houden met hoe echte auto's zich gedragen op het wegdek, maar gewoon voluit blazen met je turbo en genieten van alle idiote actie die je onderweg tegenkomt en veroorzaakt. Verwacht heerlijke botspartijen en idiote sprongen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten