De 5 beste kaartgames voor je iPhone

Kaartspellen ouderwets? Natuurlijk niet. Op de iPhone kun je de leukste, gekste en beste kaartspellen spelen. Maar welke games moet je nou downloaden? Wij zetten de vijf beste kaartgames voor je op een rij.

De iPhone is met zijn touchscreen perfect geschikt om kaartspellen mee te spellen. De vele Poker-games in de hitlijsten zijn daarvan het bewijs. Natuurlijk zijn er ook andere soorten kaartspellen die je tijd waard zijn. Hier vijf leuke voorbeelden!

1. Card Crawl

Card Crawl is een heerlijk simpel spel waarin geluk een rol speelt. Pak schilden, zwaarden, levensdrankjes en andere voorwerpen om alle kaarten van de tegenstander weg te spelen. Met de verdiende punten ontgrendel je kaarten met nieuwe mogelijkheden.

2. Uno

Een van de beroemdste familiespellen uit de speelgoedwinkel heeft een prima app in de App Store. De laatste versie is Uno & Friends, een gratis app die de nadruk legt op het sociale element. Door de simpele regels ook leuk voor kinderen.

3. Star Realms

Een simpel spel met veel uitdaging. Met een verzameling kaarten met ruimteschepen en -stations val je de tegenstander aan en pak je sterkere kaarten. De interface van Star Realms is niet perfect, maar het onderliggende spel is slim en vermakelijk.

4. Star Wars: Force Collection

Met de vernieuwde populariteit van Star Wars doen ook de apps van dit fenomeen het goed in de App Store. In Star Wars: Force Collection verzamel je kaarten van de helden, schurken en voertuigen.

© PXimport

Star Wars: Force Collection moet het hebben van zijn beroemde thema.

5. Ascension

Ascension: Chronicles of the Godslayer is een uitdagend kaartspel voor de echte liefhebber. Versla monsters en maak je verzameling kaarten zo sterk mogelijk om de meeste punten binnen te slepen. Moeilijk regels, maar veel diepgang.

Nog niet opgenomen maar wel verwacht is de iPhone-versie van Hearthtone, dat erg populair is op pc en iPad.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten