Battlefield 3: Aftershock niet terug naar App Store

Door: Elmar Rekers | 02 maart 2012 13:02

iPad

Electronic Arts maakt bekend dat Battlefield 3: Aftershock niet zal terugkeren in de App Store van Apple. Volgens de uitgever is deze iPhone-game "niet representatief" voor de kwaliteit die ze willen bieden.

De gratis multiplayer-shooter van ontwikkelaar EA Mobile verscheen afgelopen maand in de Amerikaanse App Store, maar verdween kort daarna alweer onverwachts. Hoewel de game veelvuldig is gedownload werd deze overladen met negatieve reviews en kritiek van gamers.

EA liet destijds weten dat de game offline was gehaald om deze "opnieuw te evalueren". Nu wordt echter duidelijk dat gamers het spel niet meer terug zullen zien op de iPhone, iPod touch of iPad. Dit omdat ook EA zelf de kwaliteit blijkbaar ondermaats vindt.

Mobiele entertainment

"EA Mobile is zeer toegewijd als het aankomt op het bieden van mobiele entertainment die op het niveau ligt dat we van EA-games mogen verwachten", laat een woordvoerder van EA weten tegenover website Vox Games. "Daarom hebben we besloten de ontwikkeling en ondersteuning van Battlefield 3: Aftershock te stoppen."

Gamers die de iOS-game hebben gedownload kunnen deze nog tot en met 31 maart 2012 spelen. Daarna gaat de stekker uit de servers van de online-game.

0 Reactie(s) op: Battlefield 3: Aftershock niet terug naar App Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.