Apps delen met je vrienden vanaf je iPhone of iPad

Door: chwhynny-overbeeke | 11 mei 2016 10:26

How To

Zo nu en dan kom je op je iPhone of iPad een geweldige app tegen die je echt met je vrienden moet delen, zoals een verslavend spelletje of een erg handige productiviteitsapp. Hier laten we zien hoe dit werkt.

Als je een app tegenkomt die je graag met iemand anders wilt delen, dan kan dat. Ga naar de App Store en zoek de app in kwestie op. Druk op de naam van de app om naar de beschrijving en downloadopties te gaan. Lees ook: Zo kun je je geld terugvragen bij de App Store.

Apps delen

Bovenaan dit scherm staat aan de rechterkant een deelknop (een vierkantje met een omhoog wijzend pijltje). Als je hierop drukt, kom je bij het deelmenu terecht. Hier kun je kiezen op welke manier je de app wilt delen. Het handigste is als e-mail-link of als link in een berichtje.

Vervolgens kun je aangeven met wie je de app wilt delen. De ontvanger zal een directe link naar de app in de App Store toegestuurd krijgen, waarmee de app gedownload kan worden. Als het om een betaalde app gaat zal de ontvanger de app eerst moeten kopen om deze te kunnen downloaden.

0 Reactie(s) op: Apps delen met je vrienden vanaf je iPhone of iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.