App In 90 Seconds: Pinterest voor iPhone

Door: Redactie Computer!Totaal | 30 mei 2012 18:00

Review

Naast Facebook, Twitter en Instagram kunnen we op ons mobieltje tegenwoordig ook aan de slag met Pinterest. In deze eerste App In 90 Seconds-video loodsen wij u snel en overzichtelijk door de verschillende mogelijkheden van de iPhone-applicatie.

Hoewel Pinterest het zoveelste sociale netwerk is waar we ons in kunnen verliezen, draait het in tegenstelling tot Facebook en Twitter vooral om beeld. Pinterest is dan ook een soort online prikbord waarop u interessante, mooie of bizarre plaatjes en video's van het internet plukt, en deze kunt delen met vrienden.

Moodboard

De gevonden media kan op uw eigen gemaakte 'boards' geplakt worden, waardoor u in een handomdraai verschillende moodboards heeft gecreëerd rond mooie kleding, nieuwe gadgets of stoere auto's. Pinterest werkte lange tijd enkel via de website op uw pc, maar is nu dus ook als app te downloaden op de iPhone. Hoewel het hier nog altijd om een bèta-versie gaat, is deze app zeker niet minder de moeite waard.

Om u alvast een beetje op weg te helpen met de Pinterest-app, leggen wij in onderstaande video de basishandelingen uit. Zodoende kunt u direct aan het knippen en plakken slaan voor uw eigen moodboards.

[youtube]FCJcIZHmuz4[/youtube]

0 Reactie(s) op: App In 90 Seconds: Pinterest voor iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.