6 toffe foto-accessoires voor je iPad

Dat je mooie foto's kunt maken met je iPad, dat hoeven we je niet te vertellen. Dat er ook nog accessoires zijn die het fotograferen een stukje makkelijker maken, is wellicht niet bij iedereen bekend. Daarom lichten we zes foto-accessoires uit die zeker de moeite waard zijn.

Selfieknop

Hisy is een piepklein apparaatje dat je via bluetooth met je iPad koppelt zodat ie dienst kan doen als draadloze sluiterknop. Ideaal om leuke selfies te maken! Handig is dat de batterij het erg lang uithoudt en dat je geen specifieke app nodig hebt.

Hisy

Fabrikant Hisy

Prijs € 19,95 via appelhoes.nl

Verzendkosten € 1,95

Website www.hisypix.com

© PXimport

Als een pro

Dankzij de 4-in-1 lens van olloclip haal je een fisheye-, groothoek- en twee macrolenzen (10x en 15x) in huis. Nu kun je nog betere foto's met je iPad Air of iPad mini maken.

Fabrikant olloclip

Prijs € 69,99

Verzendkosten € 10,21

Website www.olloclip.com

Zaklamp

Is er te weinig licht? Dan is je foto al gedoemd om te mislukken. Tenzij je deze compacte ledlamp gebruikt. Prik 'm in de audiojack van je iPad en je hebt voldoende licht om ook 's avonds fraaie portretfoto's te maken.

Pocket Spotlight

Fabrikant Photojojo

Prijs $ 30,- (ca € 26,50)

Verzendkosten $ 16,- (ca. € 14,-)

Website www.photojojo.com

© PXimport

Stilstaan

Een statief is onmisbaar als je professionele foto's wilt maken. Dankzij deze hoes met statiefhouder kun je je iPad op elk statief bevestigen. Het apparaatje is gemaakt van carbonvezels en heeft een kop die je 360 graden kunt draaien. Let wel, de verzendkosten zijn torenhoog.

MagConnect Tripod Mount

Fabrikant The Joy Factory

Prijs $ 89,95 (ca. € 79,50)

Verzendkosten $ 64,51 (ca. € 57,50)

Website www.thejoyfactory.com

© PXimport

Kiekjes kopiëren

Heb je leuke beelden gemaakt met je camera en wil je die graag op je iPad aan vrienden of familieleden laten zien? Dankzij deze kaartlezer hoef je ze niet eerst overzetten via je computer. Stop simpelweg je geheugenkaartje in de lezer en je kunt direct een diashow starten.

Lightning-naar-SD-kaartlezer

Prijs € 29,-

Verzendkosten € 6,05 (Apple Store)

Website www.apple.nl

© PXimport

Precisiewerk

Als je je foto's ook op de iPad wilt bewerken, is een goede stylus een must. Deze houten Pencil van FiftyThree ligt lekker in de hand. Bovendien kun je er met de bijhorende app waanzinnige schetsen mee maken.

Pencil

Fabrikant FiftyThree

Prijs € 49,95

Verzendkosten Gratis (via Apple Store)

Website www.fiftythree.com

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten