5 Security apps voor je iPhone

Door: Redactie Computer!Totaal | 04 november 2011 10:01

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

We geven vandaag 5 beschrijvingen van apps die handig zijn om de beveiliging van je iPhone te verbeteren. Met alle handige tips en trucs.

Wyse PocketCloud

Simpel gezegd is Wyse Pocketcloud een app die het beeld van je computer streamt naar je iOS apparaat. Om dit te doen, moet op zowel de computer als het draadloze apparaat een app worden geïnstalleerd. Door middel van een Google account kan tussen deze apps een beveiligde verbinding worden opgezet.

Het opzetten van deze verbinding gaat werkelijk even simpel als het klinkt en zal voor mensen die vaker werken met een "remote desktop" echt worden gezien als een uitkomst. Het besturen van de computer gaat helaas een stuk minder simpel. Bij het gebruik over Wi-Fi duurde het soms al enkele seconden voordat wijzigingen daadwerkelijk zichtbaar waren, over 3G was dit helemaal dramatisch. Dit is erg jammer, aangezien de software wel veel mogelijkheden biedt, zoals het gemakkelijk zoeken van bestanden.

Conclusie:

Wyse Pocketcloud biedt je op een gemakkelijke manier de mogelijkheid om een verbinding op te zetten tussen een iOS apparaat en je computer. Door de lange laadtijden is het echter lastig om je computer op een goede manier op afstand te besturen. Als dit in komende updates verbeterd wordt, zal deze app echt een aanrader zijn.

App: Wyse PocketCloud (Remote Desktop) - RDP / VNC

Platform: alle iOS-apparaten.

Prijs: gratis.

Download (voor zowel iPad als iPhone)

0 Reactie(s) op: 5 Security apps voor je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.