5 geeky gadgets voor de iPad

Door: brian-nadel | 21 oktober 2011 16:07

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Voor de meeste gebruikers is de iPad een mooie tablet om video's te bekijken, het web mee af te struinen of op zijn tijd een e-book mee te lezen. Voor techliefhebbers is de iPad tevens een platform om hun intense nieuwsgierigheid mee te bevredigen.

Wij hebben een aantal unieke gadgets op een rij gezet waarmee je de iPad op nieuwe - en vaak onverwachte - manieren nuttig kunt maken. Deze gadgets werken met alle op iOS-gebaseerde apparaten, dus ook met iPhones en iPods. Toch komen ze het beste tot hun recht met de iPad.

Let op: het is niet van iedere gadget bekend of een leverancier in Nederland bestaat. De prijzen zijn daarom Amerikaanse prijzen, verwijzend naar de hoofdleverancier van het product. Nederlandse prijzen en specificaties kunnen afwijken.

1. Fling

Bij de Fling draait alles om vermaak. Deze opplakbare mini-joystick laat je spellen eenvoudiger spelen, maar is helaas niet geschikt voor alle games op de iPad. Het plastic nopje plak je op de iPad en werkt subliem zonder dat daarvoor aanvullende software benodigd is. Serieuze gamers spelen complexere games met twee Flings.

Ik heb de gadget zelf geprobeerd met BattleNoidz HD, HeavyGunner 3D en 4X4 Offroad Racing. Daarbij merkte ik dat de Fling mij de game veel preciezer liet besturen, omdat ik minder vaak mijn vinger van het scherm hoefde te halen. Het maakt daarbij trouwens niet uit of je links- of rechtshandig bent. Op dit moment is de Fling geschikt voor zo'n 200 games.

Prijs: $ 19,95

0 Reactie(s) op: 5 geeky gadgets voor de iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.