3 Powerpoint viewers voor iOS

Door: Robin Smit | 01 juni 2012 13:44

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

Tablets zijn uitstekend geschikt om voor een klein publiek Powerpoint presentaties te geven. Maar dan moeten die presentaties daar wel op draaien. Gelukkig zijn er apps genoeg.

Slideshark

De eerste app voor het laten zien en delen van presentaties komt van Slideshark. Het unieke punt aan Slideshark is dat de app werkt met een gratis online opslagruimte van maximaal 100MB. Hierbij kunnen gebruikers presentaties uploaden naar de servers van Slideshark, waar deze worden omgezet naar afbeeldingen. Dit zorgt ervoor dat de presentaties erg goed geschikt zijn voor het bekijken op een iPad. Maar het zorgt er ook voor dat onderdelen als video's en hyperlinks niet kunnen worden gebruikt in Slideshark.

Het systeem waarbij presentaties worden omgezet naar afbeeldingen werkt erg goed, maar heeft als nadeel dat bestanden eerst moeten worden geüpload naar Slideshark en vervolgens weer moeten worden gedownload als afbeelding. Dit laatste kan soms even duren. Presentaties kunnen vervolgens op de iPad worden bekeken of op een externe display met behulp van een adapter. De interface van Slideshark voelt erg professioneel aan en is bovendien erg gebruiksvriendelijk.

Waardering

+ Online opslagruimte

+ Optimalisatie voor iPad

- Uploaden en downloaden

- Geen weergave van o.a. video's en hyperlinks

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPad

0 Reactie(s) op: 3 Powerpoint viewers voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.