Fotograferen met je iPhone

Door: redactie-macworld-nl | 21 november 2019 08:44

iphone fotografie
How To

Met de iPhone 11 zet Apple fors in op fotografie. Niet alleen 3 lenzen voor de Pro en Max-modellen, maar ook de portret- en nightmodus hebben een flinke update gehad. Dat maakt dat je met de iPhone 11 professionele beelden kunt maken. Hoe je dat het beste kunt doen wordt je uitgelegd door onze collega’s van Zoom.nl in de Zoom Academy-cursus Fotograferen met je iPhone.

Al die nieuwe functies bieden jou als gebruiker veel meer mogelijkheden om foto’s met je iPhone te maken die er professioneel uit zien. Zo maak je nu heel gemakkelijk high- en low-key portretten vanuit de portretmodus. Daarnaast moet de Night Mode een groot probleem voor iPhone-fotografen verhelpen: fotograferen in het donker. Tijdens de online cursus vertellen we je alles over de nieuwe mogelijkheden. Je krijgt ook uitleg over een goede compositie of de juiste belichting. Op die manier worden techniek en vaardigheid bijeen gebracht en leer je niet alleen je iPhone nog beter kennen, maar komen fotografievaardigheden ook aan bod.

iphone cursus
iphone cursus

Door experts

Voor deze cursus fotograferen met je iPhone heeft Zoom.nl samengewerkt met een aantal iPhone-fotografen die hun gouden tips delen. Zo leer je niet alleen vanuit de tekst, maar leggen de ervaringsdeskundigen in video’s je uit hoe je de beste beelden met je iPhone maakt.

Cursus: Fotograferen met je iPhone

Prijs: van 19,95 voor 9,95

0 Reactie(s) op: Fotograferen met je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.