Must-have accessoires voor je iMac in 2019

© PXimport

Must-have accessoires voor je iMac in 2019

Geplaatst: 28 maart 2019 - 15:34

Aangepast: 14 december 2022 - 13:30

Justin Doornekamp

Als je van plan bent om de nieuwe iMac te kopen, vergeet dan niet direct wat essentiële accessoires in te slaan. Welke moet je hebben? Wij zetten de beste gadgets voor je iMac op een rijtje.

Satechi Aluminium USB-C hub iMac

Prijs: €99,00

Satechi biedt een handige aluminium verhoging voor je iMac en heeft daarnaast onder meer drie ingebouwde USB 3-poorten, een micro- en SD-kaartlezer en een audio-jack. En die kunnen we allemaal wel gebruiken. Stijlvol en praktisch: deze verhoging voor je iMac mag je niet vergeten.

Apple Magic Trackpad 2

Prijs: 115,99

Omdat je nu ook op je iMac de mogelijkheid hebt om Force Touch te gebruiken, is deze trackpad van Apple een must-have. De vier druksensoren onder het oppervlak registreren je bewegingen, waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt om content te bewerken. De oplaadbare batterij zou goed zijn voor een maand energie.

Media has no description

© PXimport

WD Elements Desktop - Externe harde schijf - 6 TB

Prijs: €144,90

Een back-up van al je bestanden maken en een plek om al je muziek en films op te slaan, doe je met behulp van deze externe harde schijf van Western Digital. Door de ondersteuning van USB 3.0 kun je bestanden razendsnel overzetten: in 3 minuten zou je een HD-film van twee uur van je iMac op je harde schijf kunnen zetten. En met 6 TB kun je aardig wat data kwijt.

Das Keyboard 4 Professional for Mac

Prijs: €139,00

Zoek je een eenvoudig, stevig mechanisch toetsenbord, dan ga je voor het Das Keyboard 4. Het toetsenbord sluit je aan door middel van een USB 3.0-kabel en bevat twee USB 3.0-poorten. Het toetsenbord kan bovendien tot zes verschillende en tegelijkertijd ingedrukte toetsen herkennen. Vooral bij het spelen van games ga je dit merken.

OWC Thunderbolt 3 Dock

Prijs: €299,00

Met de Thunderbolt 3 Dock breidt je de poorten van je iMac uit met drie extra USB 3.0-poorten en twee 3,5 mm jacks. Ideaal voor als je veel randapparatuur wilt aansluiten. Door de USB C-thunderbolt poort kun je zelfs films kijken van 5K.

Apple USB Superdrive

€ 89,00

Apple besloot jaren geleden al dat een ingebouwde dvd- en cd-speler niet meer nodig was en mede daardoor is je iMac zo licht en dun. Wil je toch overal cd′s en dvd′s kunnen afspelen en branden, dan is deze dunne en compacte USB SuperDrive onmisbaar. De speler is iets groter dan een cd-doosje en past dus gemakkelijk in je reistas en neemt weinig ruimte in op je bureau. Ideaal!

Media has no description

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten