De leukste kerst apps

Door: Stefanie Katzenbauer | 21 december 2020 09:00

kerst apps
Blog

De feestdagen staan weer voor de deur en aangezien we ons tijdens de feestdagen allemaal in een lockdown bevinden, kunnen we wel wat vermaak gebruiken. Gelukkig komt onze smartphone op deze gelegenheden te hulp en dus hebben we de leukste kerst apps voor je geselecteerd om toch een beetje in de kerstsfeer te komen en blijven!

Christmas Sweeper 3

We zullen allemaal wel tijd over hebben deze feestdagen, nu alle familiebezoekjes wegvallen. Daarom heb je meer dan genoeg tijd om verslaafd te raken aan Christmas Sweeper 3: de kerstige versie van Candy Crush. Natuurlijk is de app voorzien van een vrolijk en schattig uiterlijk met bijpassende kerstmuziek.

kerst apps

Spotify

Over kerstmuziek: daar kan je nu natuurlijk niet zonder. Op Spotify vind je kerstmuziek voor elke stemming. Of je nu houdt van de klassieke kerstmuziek of liever mee wil zingen met kerst popnummers. Voor elke stemming bestaat er wel een afspeellijst. Voor wie geen Spotifyaccount heeft maar wel van de kerst classics wil genieten: Sky Radio heeft een eigen app en draait tot en met de laatste kerstminuut al jouw lievelingskerstmuziek.

Lily’s Garden

Op zoek naar wat afwisseling van Christmas Sweeper 3? Probeer dan eens Lily’s Garden. In deze app speel je samen met Lily, die toe is aan een grote verandering in haar leven. Ze verhuist naar een gigantisch oud huis in de bergen dat ze van haar tante heeft geërfd. Dit huis moet echter nodig opgeknapt worden en dat is aan jou! Dat betekent dat jij het huis in volledig kerstornaat kunt optuigen als je dat wil! Door een soort Candy Crush achtige levels te doorlopen, verdien je muntjes voor decoraties en reparaties aan het huis!

kerst apps

Rave

De feestdagen zullen we nu helaas moeten doorkomen zonder onze familie en vrienden. Dat wil echter niet zeggen dat je niet gezellig samen kerstfilms of kerstmuziek kunt luisteren. Als iedereen die mee wil doen de app Rave downloadt, kun je samen muziek luisteren, Youtubefilmpjes kijken of gezellig samen Netflix kijken. De video start voor iedereen op hetzelfde moment dus in de chat of via spraakberichten kan er gewoon gereageerd worden op wat er gebeurt.

(Android/iOS)

Christmas Fireplace Live Wallpaper

Haal de ultieme kerstsfeer op je telefoon door Christmas Fireplace Live Wallpaper te downloaden! Deze bewegende achtergrond laat een knus haardvuur zien met prachtige kerstversiering eromheen. Je kunt zelfs een geluid instellen van knisperend haardvuur of van kerstmuziek.

kerst apps

ElfYourself

We kunnen op dit moment allemaal wel iets te lachen gebruiken. ElfYourself is daar de ideale oplossing voor. Tenslotte: wie wil zichzelf nou niet als bungelend dansende elf zien? Om aan de slag te gaan met jezelf te elfen, moet je eerst een goede foto van je gezicht hebben of maken. Vervolgens kies je een van de gratis kerstige dansjes die je elf kan doen. Het filmpje kun je delen met vrienden en familie zodat zij ook iets te lachen hebben!

kerst apps

Houseparty

Een andere app om toch gezellig samen met je vrienden of familie een spelletje te spelen, is Houseparty. Je nodigt mensen uit via Facebook, een deelbare link of via hun telefoonnummer. Maak vervolgens een afgesloten ruimte. In deze ruimte kun je kiezen tussen verschillende spelletjes zoals Heads Up!, Trivia, Chips and Guac en Quick Draw!. Je krijgt als het ware een mix van ‘wie is het’, triviant en hints.

(Android/iOS)

0 Reactie(s) op: De leukste kerst apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.