Zo speel je muziek af vanaf je Apple Watch

Door: Lub Snoek | 03 november 2016 07:21

How To

Een Apple Watch is superhandig, maar het voelt toch als dubbel werk aan als je alsnog je telefoon uit je broekzak moet halen om wat muziek af te spelen tijdens bijvoorbeeld je work-out. Gelukkig is er een manier om muziek af te spelen zonder tussenkomst van je telefoon.

Opslag

Je Watch heeft zelf ook opslagruimte en deze kun je vullen met muziek. Deze muziek kun je beluisteren door vervolgens een bluetooth-headset op je Apple Watch aan te sluiten. Lees ook: 12 tips om alles uit je accu te halen.

Afspeellijst

Eerst zet je de muziek die je op de Watch wil zetten op je iPhone. Dit doe je met iTunes. Doordat je alleen afspeellijsten kan synchroniseren, zet je de individuele nummers die je op je Apple Watch wil zetten in een aparte afspeellijst. Voor het gemak hebben we de afspeellijst die we op onze Watch willen zetten ook 'Watch' genoemd.

Mijn Watch

Vervolgens navigeer je in de Watch-app naar Mijn Watch. Scroll naar beneden tot je Muziek vindt. Bij Gesynchroniseerde muziek kun je vervolgens een afspeellijst kiezen om te synchroniseren met je Watch.

Is er niet genoeg ruimte vrij op je Watch voor je afspeellijst? Bij Opslaglimiet kun je bepalen hoeveel ruimte Muziek mag innemen op je Watch.

Bron

Om de muziek die op je Apple Watch staat af te spelen, navigeer je naar Muziek op je Watch. Vervolgens scroll je naar boven en selecteer je de Watch als bron voor het afspelen van je favoriete nummers.

Bluetooth

De Apple Watch heeft geen speaker die muziek kan afspelen. Om je favoriete muziek te beluisteren koppel je via bluetooth een headset met de Watch. Je vindt bluetooth, net als op je iPhone, bij Instellingen op je Watch.

0 Reactie(s) op: Zo speel je muziek af vanaf je Apple Watch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.