Apple Watch nu ook in het Nederlands

Door: jeroen-kuiper | 20 mei 2015 11:24

Nieuws

Apple heeft de eerste software-update voor de Apple Watch beschikbaar gemaakt, en daarin is de Nederlandse taal toegevoegd. Het is nog altijd onbekend wanneer de smartwatch in Nederland beschikbaar zal zijn.

Apple heeft de Nederlandse taal toegevoegd in de nieuwe software-update voor de Apple Watch. Dat zou kunnen betekenen dat we niet meer zo lang hoeven te wachten op de release van de smartwatch in ons land, al is daar nog altijd niets over te zeggen. Naast Nederlands voegde Apple ook Braziliaans, Deens, Russisch, Thais, Turks en Zweeds toe in de nieuwe software. Daarnaast worden er in de update bugs verholpen in Siri en apps van derden, is de toegankelijkheid verbeterd en er zijn ook wat veranderingen doorgevoerd in gezondheidsfeatures van de Apple Watch. Bekijk ook: Feature Friday - Is de Apple Watch de beste smartwatch?

Apple Watch in juni in de fysieke winkels

We moeten dus nog wachten op een mededeling over de beschikbaarheid van de Apple Watch in Nederland, maar de Apple Watch komt in juni wel in de fysieke winkels te liggen. De smartwatch zal alleen te koop zijn in de winkels in de negen landen waar de Watch ook al online te bestellen is. Dat zei Apple CEO Tim Cook tegen medewerkers van de Apple Store in China tijdens zijn bezoek aan het Aziatische land. Eerder gaf Cook al aan dat Apple probeert zo snel mogelijk genoeg Apple Watches op voorraad te hebben zodat de smartwatch in meer landen beschikbaar zal zijn.

0 Reactie(s) op: Apple Watch nu ook in het Nederlands

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.