Apple Watch nog niet naar Nederland en België

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 05 juni 2015 09:56

Apple Watch

De Apple Watch komt op 26 juni in zeven nieuwe landen uit, maar daar zitten Nederland en België nog niet bij. Waneer de smartwatch wél in de lage landen beschikbaar wordt is nog steeds niet bekend.

We blijven wachten op de release van de Apple Watch in Nederland en België. Apple kondigt op de website aan dat de smartwatch op 26 juni in zeven nieuwe landen uitkomt, maar daar zitten wij nog niet bij. De verkoop van de Apple Watch start dan wel in Italië, Mexico, Singapore, Spanje, Taiwan, Zuid-Korea en Zwitserland. Het Apple-horloge is binnenkort zowel online als in de fysieke Apple Stores te koop en bij bepaalde Apple-resellers in de zeven nieuwe landen en de negen landen waar de Watch al beschikbaar was.

Nog niet in Nederland en België

In Nederland en België moeten we nog steeds wachten op de release van de Apple Watch. Dat is opvallend omdat werd aangenomen dat de lage landen bij de tweede groep landen zouden zitten waar de smartwatch uit zou komen. Nederland en België zaten bij eerdere releases altijd in de tweede groep en in de eerste update van de WatchOS werd de Nederlandse-taal toegevoegd, waardoor het erop leek dat Apple de Watch klaarmaakte voor de release in Nederland en België. Niets is minder waar, en we weten op dit moment ook nog niet wanneer de Apple Watch wél beschikbaar zal zijn in de lage landen.

0 Reactie(s) op: Apple Watch nog niet naar Nederland en België

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.