'Tweede generatie Apple Watch in maart'

Door: De Telegraaf | 09 december 2015 09:23

Apple Watch

Apple komt waarschijnlijk in maart volgend jaar met de tweede generatie van de Apple Watch. Ook zou een versie van de iPhone 6 worden gepresenteerd, met een kleiner scherm.

Dat meldt website 9to5Mac op basis van 'ingewijden'. Apple zou bezig zijn met het plannen van een evenement voor volgend jaar maart. Vanaf april zou de nieuwe Apple Watch dan naar winkels verscheept gaan worden.

Welke nieuwe functies Apple op de smartwatch zal zetten is nog niet duidelijk. Het bedrijf werkt onder meer aan een nieuwe camera en aan nieuwe toepassingen voor de sensoren op de Apple Watch.

Een iPhone 6c is waarschijnlijk

Verder zou Apple de zogeheten iPhone 6c introduceren, een opvolger van de iPhone 5c. Deze zou een 4 inch scherm krijgen, kleiner dus dan het 4,7 inch scherm van de iPhone 6s en het 5,5 inch scherm van de iPhone 6s Plus. Sommige gebruikers zouden liever een kleiner scherm willen, omdat de telefoon dan makkelijker met één hand te bedienen is.

Veranderende strategie

Een evenement in Maart zou de tweede keer op rij zijn dat Apple een evenement plant in het begin van het jaar. Dit betekent een trendbreuk van de standaard evenementen in de herfst. Afgelopen Maart presenteerde Apple een nieuwe MacBook, ResearchKit en maakte meer bekend over de Apple Watch.

0 Reactie(s) op: 'Tweede generatie Apple Watch in maart'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.