'Opnieuw problemen met Apple Watch'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 01 mei 2015 11:40

Apple Watch

De Taptic Engine zou voor vertraging zorgen in de productie van de Apple Watch. Sommige motortjes zouden na een tijdje kapot gaan, meldt The Wall Street Journal. Daarnaast zijn er ook problemen met de Digital Crown.

The Wall Street Journal meldt dat de productie van de Apple Watch vertraging oploopt door de Taptic Engine. De motor, die er voor zorgt dat de smartwatch trilt bij notificaties en waarschuwingen, levert al sinds de start van de productie van de Apple Watch problemen op. De Taptic Engine wordt door twee fabrikanten gemaakt, maar het onderdeel van één van de twee zou 'defect bevonden' zijn. Sommige motortjes zouden na verloop van tijd kapot gaan, waardoor Apple smartwatches terug moest nemen die al klaar waren. Dat liet een bron die dichtbij het productieproces staat, weten aan The Wall Street Journal.

Digital Crown zorgt ook voor problemen

De Taptic Engine is niet het enige onderdeel van de Apple Watch met problemen. Op diverse fora melden Apple Watch-kopers dat de Digital Crown na een tijdje vastloopt en niet meer in beweging is te krijgen. Het probleem met de draaiknop aan de zijkant van de smartwatch zou op te lossen zijn door de Apple Watch opnieuw op te starten of onder water te houden. Dit werkt echter niet bij iedereen.

Kinderziektes? Wellicht, maar het zijn niet de eerste problemen die worden gemeld. De display van de smartwatch zou ook voor vertraging in de productie zorgen, terwijl bij mensen met donkere polstatoeages de hartslagmeter van de Apple Watch niet (goed) zou werken.

0 Reactie(s) op: 'Opnieuw problemen met Apple Watch'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.