'Grote updates Apple Watch en Apple TV in aantocht'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 20 mei 2015 09:16

Apple Watch

Op de Worldwide Developers Conference (WWDC), die in juni plaatsvindt in San Francisco, worden grote updates voor de Apple Watch en Apple TV gepresenteerd. Dat melden diverse bronnen aan 9to5mac.

Bij de Apple Watch zou het gaan om een update van het Watch OS, laat 9to5mac weten. Er zou ook een Find My Watch-app worden toegevoegd die hetzelfde werkt als Find my iPhone, zodat de gebruikers bij diefstal of verlies de smartwatch kunnen vergrendelen of wissen. Daarnaast neemt Apple waarschijnlijk ook de fitness-functies onder handen en maakt bloeddrukmetingen en sleep tracking-functies beschikbaar. Voor apps van derden zou het ook mogelijk worden om informatie op de wijzerplaat te zetten door middel van kleine widgets.

Ook Apple TV op WWDC

Apple TV krijgt zoals gezegd ook een update. Eerder meldden we al dat er waarschijnlijk een nieuwe Force Touch-afstandsbediening wordt toegevoegd. Daarnaast zal de nieuwe generatie Apple TV ook met Siri te besturen zijn, komt er een snelle A8-chip in en wordt de settopbox dunner. Tijdens de WWDC zal volgens de bronnen van 9to5mac ook een TVKit gepresenteerd worden die apps van derden beschikbaar moet maken. Een Apple WebTV-dienst komt er ook aan, maar zal nog niet gepresenteerd worden in juni, zo laten de bronnen van 9to5mac weten.

0 Reactie(s) op: 'Grote updates Apple Watch en Apple TV in aantocht'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.