De 6 mooiste oplaaddocks voor je Apple Watch

Door: Martin Gijzemijter | 18 februari 2016 12:53

Review

Die Apple Watch is gaaf, maar het is natuurlijk wel vervelend dat je hem elke nacht moet opladen. Het scheelt enorm als je een fijne dock hebt waarin/waarop je je Apple Watch kunt plaatsen zodat je niet hoeft aan te modderen met een kabeltje. Gelukkig zijn er prachtige oplaaddocks verkrijgbaar.

1 Spigen Apple Watch Stand S330 - SGP11555 | € 29,99

Een eenvoudige maar solide houder, waar je de oplader van je Apple Watch in vastklikt, en waar je vervolgens de Apple Watch zelf eenvoudig aan hangt. Handig: de houder heeft uitsparingen voor de knoppen, zodat je het horloge kunt blijven gebruiken tijdens het opladen. Lees ook: Je Sonos Play besturen met je Apple Watch.

2 Pad & Quill Luxury Pocket Dock | $ 79,99 (ca. € 73,-)

Wil je toch een iets luxere oplader voor het horloge waar je een klein fortuin voor hebt neergelegd, dan is deze mahoniehouten dock uit één stuk perfect. Superluxe, supersolide, en tja, helaas ook superduur.

De luxe oplader voor je Apple Watch van Pad & Quill.

3 Mophie Dock for Apple Watch Silver/Black | € 69,99

Mophie slaat z'n vleugels uit en heeft nu naast een batterycase voor de iPhone ook een oplaaddock voor de Apple Watch. Wel wat prijzig voor zo weinig materiaal, maar solide en een visuele aanwinst voor op je nachtkastje.

4 The NightStand for Apple Watch | $ 29,- (ca. € 26,-)

Hij ziet er een stukje minder luxe uit dan een dock van Mophie, maar je betaalt er dan ook aanzienlijk minder voor. En het allerhandigst? Je kunt de siliconen dock tegen je bureau of muur plakken, zodat je je Apple Watch overal kunt opladen waar je wilt.

Met de NightStand laad je je horloge overal op.

5 Composure Apple Watch Charger Dock | $ 68,- (ca. € 62,-)

Het is jammer dat al die docks voor de Apple Watch zo veel op elkaar lijken. Het Amerikaanse bedrijf Rest durft het in ieder geval anders te doen, en maakt een fraaie horizontale dock waarop je je Apple Watch neerlegt om op te laden. Toegegeven, 62 euro is wat veel voor een houten doosje, maar het ziet er wel heel luxe uit.

6 PREMIUM ONE W3 TRIPLE Dock | $ 135,- (ca. € 123,-)

Heb je een Apple Watch, een iPhone én een iPad? Dan is het wel fijn als je ze alle drie tegelijk een beetje stijlvol kunt opladen. Met deze dock kan het, en voor omgerekend 123 euro vinden we het (in vergelijking met de concurrentie) een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Al je Apple-apparaten in één keer opladen!

0 Reactie(s) op: De 6 mooiste oplaaddocks voor je Apple Watch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.