Zo kun je apps organiseren op je Apple TV

Door: chwhynny-overbeeke | 22 maart 2016 07:25

How To

Je kunt de apps op het beginscherm van je Apple TV organiseren, verbergen of verwijderen. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

Het kan handig zijn om de apps op het beginscherm van je Apple TV te herschikken, zodat de apps die je het vaakst gebruikt vooraan staan en je er gemakkelijker bij kunt. Om dit te doen, moet je de app die je wilt verplaatsen selecteren en het Touch-oppervlak van de afstandsbediening van je Apple TV ingedrukt houden totdat de app gaat wiebelen. Als je een andere afstandsbediening gebruikt moet je de selectieknop ingedrukt houden. Lees ook: Gebruik je iPhone als afstandsbediening voor Apple TV.

Apps organiseren

Veeg met je vinger in de richting waarin je de app wilt verplaatsen, of gebruik de selectieknoppen op je reguliere afstandsbediening. Als de app op de gewenste plek staat, hoef je alleen maar het Touch-oppervlak aan te raken of de selectieknop in te drukken.

Apps verwijderen

Als je een app wilt verwijderen of verbergen moet je deze selecteren en het Touch-oppervlak van de afstandsbediening van je Apple TV ingedrukt houden totdat de app gaat wiebelen. Druk vervolgens op de afspeel/pauzeknop en kies Verwijder (vierde generatie Apple TV) of Verberg (oudere modellen). Zijn er beperkingen op de app toegepast, dan kan het zijn dat je de viercijferige toegangscode zult moeten invoeren om deze te verbergen of verwijderen.

Als je een app die je verwijderd hebt opnieuw wilt installeren, moet je naar de App Store gaan en bij je aangeschafte apps de optie selecteren om de app te downloaden.

0 Reactie(s) op: Zo kun je apps organiseren op je Apple TV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.