Zo kijk je vanavond de WWDC17-livestream

Door: Lub Snoek | 05 juni 2017 15:28

Nieuws

Vandaag begint WWDC17, de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple in Californië. Gelukkig hoeven we niets te missen en kunnen we online toch al het nieuws volgen via de WWDC17-livestream.

De hele week staat in het teken van de nieuwste software en ontwikkelingen voor de besturingssystemen in het Apple-ecosysteem. Vanavond worden de belangrijkste mededelingen al gedaan tijdens een persconferentie. Deze kun je volgen op de website van Apple. Daar start de livestream om 19:00 uur.

Ook is het mogelijk om het evenement te volgen via je Apple TV. Heb je daarvan de nieuwste versie, download daar dan de Apple Events-app op via de App Store. Apple TV's van de tweede en derde generatie tonen automatisch een Apple Events-kanaal, vlak voor de livestream start.

Wat te verwachten

De kans is groot dat Apple vanavond iOS 11 zal presenteren, evenals updates voor macOS, watchOS en tvOS. Ook kunnen we enkele nieuwe producten of productuitbreidingen verwachten. In een eerder artikel bespraken we al de geruchten over mogelijke nieuwe iPads, Macs en zelfs een update voor de MacBook Air.

0 Reactie(s) op: Zo kijk je vanavond de WWDC17-livestream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.