Weekoverzicht: Met de iPhone 5se, de beste race-games en de Apple TV

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 07 februari 2016 08:57

Algemeen

Deze week bracht MacWorld.nl je onder meer 5 apps om te racen op je iPhone of iPad, enkele geruchten over de releasedatum van de iPhone 5se, hoe je het woordenboek van je toetsenbord in iOS 9 herstelt en helpen we je Apple TV aan een naam.

'Apple's nieuwe 4-inch iPhone 5se komt 15 maart'

Gepubliceerd op 03 februari 2016

De releasedatum van de iPhone 5se is nog niet bekend, maar volgens 9 to 5 Mac wordt de 4 inch iPhone op 15 maart aangekondigd. Daarnaast wordt ook een nieuwe iPad Air verwacht en lijkt de Apple Watch belangrijke updates te krijgen. Lees meer over de nieuwe 4-inch iPhone 5se.

5 apps om te racen op je iPhone of iPad

Gepubliceerd op 30 januari 2016

Het racegenre is een gamegenre dat nog steeds tot de verbeelding blijft spreken. Al sinds de eerste racegames, waarin vierkante blokjes over een schokkerige weg maneouvreerden, heeft het genre grote populariteit gekend. Maar er is wel heel wat veranderd sinds de tijden van Pole Position en Enduro. Bekijk hier de 5 apps waarmee je kunt racen op je iPhone of iPad.

Volumemelding op je Mac uitschakelen

Gepubliceerd op 03 februari 2016

Bij het aanpassen van het volume of de schermhelderheid verschijnt er een melding met de waarden hiervan op het scherm van je Mac. Hier leggen we uit hoe je deze melding kunt uitschakelen. Leer hier hoe je de volumemelding op je Mac kan uitschakelen.

Zo herstel je het woordenboek van je toetsenbord in iOS 9

Gepubliceerd op 1 februari 2016

Het kan gebeuren dat je per ongeluk een verkeerd gespeld woord aan het iOS-woordenboek toevoegt, waardoor je tijdens het typen voortaan verkeerde suggesties krijgt. Hier leggen we uit hoe je het woordenboek van iOS 9 kunt herstellen. Leer hier hoe je het woordenboek van het toetsenbord in iOS 9 kan herstellen.

Geef je Apple TV een naam!

Gepubliceerd op 01 februari 2016

Als je meerdere Apple TV's aan hetzelfde netwerk gekoppeld hebt, is het handig om ze met een herkenbare naam te kunnen identificeren. Of misschien vind je het gewoon leuk om je apparaat een specifieke naam te geven! Bekijk hier hoe je je Apple TV een naam kan geven.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Met de iPhone 5se, de beste race-games en de Apple TV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.