Weekoverzicht: Met iOS 10 en slimme foto-tips voor je iPhone

Deze week bracht MacWorld.nl je onder meer alle geruchten over iOS 10, tips voor spelen via Game Center, hoe je foto's bewerkt op je iPhone en helpen we je als een iPhone-app vastloopt.

iOS 10: Alle geruchten over de functies en releasedatum

Gepubliceerd op 11 februari 2016

iOS 9 is al enige tijd uit en ook dit jaar zal Apple met een upgrade komen. iOS 10, het nieuwe mobiele besturingssysteem van Apple, zal in de loop van dit jaar zijn weg vinden naar de iPhone en iPad. Wij zetten alle geruchten over de releasedatum en functies voor je op een rij.

Lees verder voor alle geruchten over de functies en releasedatum van iOS 10

Loopt een iPhone-app vast? Dit moet je doen!

Gepubliceerd op 08 februari 2016

Het kan gebeuren dat een app op je iPhone vastloopt. Super vervelend natuurlijk, maar gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om het probleem op te lossen. Hier leggen we uit hoe je het beste met een vastlopende app kunt omgaan.

Lees hier wat je moet doen als er een iPhone-app vastloopt

Foto's bewerken op je iPhone doe je zo

Gepubliceerd op 11 februari 2016

Om foto's optimaal te bewerken, heb je echt niet altijd speciale apps nodig. Standaard zit er namelijk al een app op je smartphone en tablet waarmee je dat prima kunt doen. Alle belangrijke gereedschappen zitten erin, zodat je foto zichtbaar opknapt.

Bekijk hier hoe je foto's bewerkt op je iPhone

Samen spelen via Game Center

Gepubliceerd op 09 februari 2016

Als je met meerdere mensen spelletjes wilt spelen, kun je het systeem automatisch tegenspelers laten selecteren, maar je kunt ook je eigen vrienden uitnodigen via Game Center.

Bekijk hier hoe je samen spellen kunt spelen op je iPhone en iPad via Game Center

Zo kun je het Berichten-archief back-uppen

Gepubliceerd op 10 februari 2016

Als je van plan bent om een schone installatie van OS X uit te voeren of een nieuwe Mac te kopen, kun je eerst je berichtengeschiedenis back-uppen, zodat je die meeneemt naar je nieuwe installatie. Leer hier hoe je een backup maakt van je Berichten-archief

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten