Weekoverzicht: Met de beste iPhone-apps, Smart Battery Case en iPhone gadgets

In dit weekoverzicht vind je onze beste apps die uniek zijn voor de iPhone, alles over de Smart Battery Case van Apple, hoe je Facebook Instant Articles gebruikt, waarom Apple gestopt is met het ontwikkelen van een eigen televisiedienst, en onze favoriete iPhone-gadgets.

13 iPhone-apps om je Android-vrienden jaloers maken

Geplaatst op donderdag 10 december 2015

© PXimport

Veel ontwikkelaars brengen hun apps eerst (of zelfs exclusief) uit voor iOS voor ze op Android verschijnen. Misschien niet eerlijk, maar het is een groot voordeel voor iOS gebruikers. Deze apps maken je Android-vrienden dan ook zeker jaloers!

Hier vind je onze favoriete iOS-only apps!

Apple lanceert eigen accu-hoesje voor de iPhone

Geplaatst op dinsdag 8 december 2015

© PXimport

Vroeger ging je mobiele telefoon dagen mee na één keer opladen, maar met hedendaagse smartphones is een dag al een zegen. Daarom zijn accu-hoesjes populair. Apple heeft er zelf nu ook een op de markt gebracht.

Lees hier alles over de Smart Battery Case van Apple.

Zo werkt Facebook Instant Articles op je smartphone

Geplaatst op dinsdag 8 december 2015

© PXimport

Facebook Instant Articles laat je artikelen lezen in de Facebook app, zonder daarbij naar de website te gaan. Hier leggen we uit hoe het werkt, en hoe je er gebruik van kunt maken op je smartphone.

Lees hier hoe je Facebook Instant Articles gebruikt op je smartphone.

'Apple staakt ontwikkeling tv-dienst'

Geplaatst op woensdag 9 december 2015

© PXimport

Het ziet er naar uit dat Apple definitief de handdoek in de ring gooit als het gaat om zijn strijd met de traditionele tv-kanalen. Het bedrijf heeft de ontwikkeling gestaakt van een nieuwe dienst, waarbij live tv aangeboden zou worden.

Lees er hier alles over.

5 Gadgets om het meest uit je iPhone te halen

Geplaatst op maandag 7 december 2015

© PXimport

Er zijn zoveel gadgets voor de felbegeerde iPhone dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we wat handige gadgets voor je op een rij gezet om je op ideeën te brengen en het meeste uit je iPhone te halen.

Hier vind je onze favoriete iPhone-gadgets.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten