Weekoverzicht: Met de iPad Pro, iPhone 7 en NPO op de Apple TV

In dit weekoverzicht lees je onze review van de iPad Pro, de laatste geruchten rondom de iPhone 7 en nieuwe MacBook Air, handige tips voor Pages, hoe je NPO op je Apple TV kijkt zonder officiële apps, en hoe je (je kind) inschrijft voor Apple's programmeer-cursus Hour of Code.

iPad Pro - Is een grotere iPad ook een betere iPad?

Geplaatst op maandag 30 november 2015

© PXimport

Een enorm scherm, een apart toetsenbord en een stylus: Apple gaat met de iPad Pro je desktop vervangen. Althans, als we Tim Cook mogen geloven. Een apparaat om content mee te creëren, in plaats van slechts te consumeren. Maar is dit het ook?

Lees hier onze volledige review van de iPad Pro.

'Apple probeert vijf iPhone 7 modellen'

Geplaatst op dinsdag 1 december 2015

© PXimport

Terwijl Apple achter de schermen werkt aan de iPhone 7, die in het najaar van 2016 moet uitkomen, doen steeds meer geruchten de ronde. Zo zou Apple momenteel experimenteren met vijf verschillende modellen.

Lees hier alles over de nieuwste geruchten rondom de iPhone 7.

Zo kijk je naar Uitzending Gemist en NPO Live op de Apple TV

Geplaatst op woensdag 2 december 2015

© PXimport

Eerder dit jaar liet de NPO weten geen interesse te hebben in een app voor de nieuwe Apple TV. Het zou te veel geld en tijd kosten en te weinig opleveren. Hier leggen we je uit hoe je toch NPO en Uitzending Gemist kunt kijken op de Apple TV.

Volg hier ons stappenplan om toch naar de NPO te kijken op de Apple TV.

'Apple lanceert dunnere MacBook Air in 2016'

Geplaatst op maandag 30 november 2015

© PXimport

Apple introduceert in 2016 een nieuwe dunnere MacBook Air, waarschijnlijk tijdens WWDC 2016. Apple zou zowel een 13-inch als een 15-inch model lanceren. Het is nog onduidelijk of het huidige 11-inch model ook een update krijgt.

Lees hier alles over de nieuwe geruchten rondom de MacBook Air.

5 Pages-functies die je nog niet kent

Geplaatst op dinsdag 1 december 2015

© PXimport

Apple's Pages, beschikbaar op zowel OS X als iOS, is een geavanceerde en handige tekstverwerker. Een nadeel van het streven van Apple om al hun producten zo eenvoudig mogelijk te maken, is dat geavanceerde functies vaak verstopt zitten. Hier zetten we de handigste voor je op een rij.

Lees hier onze tips voor Pages.

Apple leert kinderen programmeren in Apple Store

Geplaatst op woensdag 2 december 2015

© PXimport

Van 7 tot en met 13 december is het wereldwijd Computer Science Education Week. Speciaal voor die week organiseert Apple, in samenwerking met Code.org, workshops en evenementen voor kinderen vanaf zes jaar in verschillende Apple Stores.

Lees hier hoe je (je kind) in kunt schrijven!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten