Weekoverzicht: Met iOS 9.3 en Elon Musk over de Apple Car

Door: Redactie MacWorld | 17 januari 2016 12:00

Algemeen

In dit weekoverzicht lees je alles over iOS 9.3, hoe je met pushmeldingen in Safari op Mac OS X omgaat, wat Tesla-baas Elon Musk te zeggen heeft over de Apple Car, hoe het nu zit met OneDrive datalimieten, en hoe je je account op onder andere Facebook, Twitter en Google kunt verwijderen.

iOS 9.3 krijgt nachtmodus, meerdere accounts op iPad en nog veel meer!

Geplaatst op dinsdag 12 januari 2016

Apple gaf deze week de eerste beta voor iOS 9.3 vrij voor ontwikkelaars. De nieuwe update van iOS bevat een paar opvallende nieuwe functies, waaronder een nachtmodus en meerdere accounts voor iPads in het onderwijs.

Lees hier alles wat nieuw is in iOS 9.3.

Pushmeldingen in Safari 9 - Zo ga je ermee om

Geplaatst op dinsdag 12 januari 2016

Websites hebben al een tijdje de mogelijkheid om notificaties naar je Mac te sturen via de Safari Push Notifications dienst, zelfs wanneer Safari niet open staat. Hier leggen we uit hoe je dergelijke meldingen om kunt beheren.

Hier lees je alles over pushmeldingen in Safari 9 op Mac OS X.

Elon Musk: 'Geen geheim dat Apple aan een auto werkt'

Geplaatst op dinsdag 12 januari 2016

Het is geen geheim dat Apple aan een electrische auto werkt. Dat zegt Elon Musk van Tesla, dat zelf electrische auto's maakt, in een interview met de BBC. Apple heeft nooit officieel aangekondigd aan een auto te werken, hoewel het wel domeinnamen als apple.car heeft geregistreerd. Maar, zegt Musk: "Het is nogal moeilijk iets te verbergen als je er meer dan duizend ontwikkelaars voor inhuurt." Apple heeft zelfs een aantal werknemers van het verlieslijdende Tesla aangenomen.

Hier vind je alles wat Musk erover wist te vertellen.

OneDrive datalimieten, hoe zit het nu?

Geplaatst op woensdag 13 januari 2016

In November kondigde Microsoft aan de datalimiet van OneDrive te gaan verlagen. Standaard kregen mensen met een OneDrive account 15 gigabyte gratis opslagruimte, maar vorige maand kondigde Microsoft aan dit te gaan verlagen naar 5 gigabyte. En daar waren de gebruikers niet over te spreken. Meer dan 70.000 mensen hebben een petitie getekend om hun bestaande opslagruimte te mogen behouden. Hoe zit het nu precies?

Hier lees je hoe het zit met de datalimieten van OneDrive.

Zo verwijder je je social media-accounts

Geplaatst op woensdag 13 januari 2016

Het kan zijn dat je op een gegeven moment genoeg krijgt van de eindeloze stroom aan meningen op Twitter, foto's van eten op Instagram of de privacy-instellingen van Facebook. Als laatste wapenfeit kun je je accounts verwijderen. Hier lees je hoe je dat doet.

Lees hier hoe je je account van onder andere Facebook, Twitter en Google kunt verwijderen.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Met iOS 9.3 en Elon Musk over de Apple Car

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.