Weekoverzicht: met de iPhone 6s, de iPad Pro iOS 9 en de nieuwe Apple TV

Door: Redactie MacWorld | 13 september 2015 09:08

Algemeen

Weekoverzicht: In dit weekoverzicht kijken wij terug op het Apple-event van afgelopen woensdag. Op dit event werden de nieuwe iPhone's, de iPad Pro, Apple TV en iOS 9 gepresenteerd. Deze artikelen geven jou een terugblik op de week.

Apple lanceert iPhone 6s en iPhone 6s Plus op 25 september

Gepubliceerd op 9 september

De nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn een feit. Apple heeft de nieuwe iPhones woensdagavond gepresenteerd tijdens een persconferentie in San Francisco. De iPhone 6s en 6s Plus zijn voorzien van 3D Touch-technologie en verschijnen op 25 september in de eerste landen.

Lees hier het complete artikel over de iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Apple onthult iPad Pro met stylus

Gepubliceerd op 9 september

Apple heeft de iPad Pro officieel aangekondigd. De zakelijke tablet krijgt - zoals eerdere geruchten al deden vermoeden - een 12,9 inch-scherm en wordt geleverd met een stylus genaamd Apple Pencil.

Lees hier het complete artikel over iPad Pro

Apple onthult nieuwe Apple TV met focus op gaming

Gepubliceerd op 9 september

De nieuwe Apple TV wordt geleverd met een speciale App Store voor games, een bewegingsgevoelige afstandsbediening en zal aanzienlijk duurder zijn dan de huidige generatie. Dat maakt Apple bekend tijdens een persconferentie in San Francisco. De nieuwe mediaspeler zal binnen enkele weken beschikbaar komen.

Lees hier het complete artikel over Apple TV

iOS 9 vanaf 16 september beschikbaar voor iPhone en iPad

Gepubliceerd op 10 september

Apple heeft woensdagavond tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat iOS 9 vanaf 16 september wereldwijd beschikbaar is voor de iPhone en iPad. iOS 9 belooft volgens de iPhone-maker slimmer, sneller en efficiënter te zijn dan voorganger iOS 8.

Lees hier het hele artikel over iOS 9

WatchOS 2 op 16 september beschikbaar

Gepubliceerd op 9 september

Apple zal WatchOS 2, het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch, op 16 september uitrollen naar al zijn smartwatches. Dat maakte Apple CEO Tim Cook woensdagavond bekend tijdens een event in San Francisco. De gratis upgrade software brengt een groot aantal nieuwe functies met zich mee.

Om precies te zijn gaat Apple al op 16 september Apple WatchOS 2 lanceren, waar nog meer mee mogelijk zal zijn dan met het huidige OS. Daar hoort bij dat Apple heel wat nieuwe modellen gaat lanceren, die vanaf nu al te koop zijn.

Lees hier het hele artikel over WatchOS 2

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: met de iPhone 6s, de iPad Pro iOS 9 en de nieuwe Apple TV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.