Voor onze Zuiderburen: VRT heeft al twee apps voor Apple TV

Door: Jelle Peterse Jelle Peterse | 06 november 2015 10:56

Algemeen

In onze review is te lezen dat apps van de meeste Nederlandse content ontwikkelaars voorlopig uitblijven, maar bij onze zuiderburen zitten ze niet stil. Vlaamse publieke zender VRT heeft al twee apps uitgebracht voor de nieuwe Apple TV: Het Journaal en Canvas.

Op de publieke omroep is het journaal misschien wel één van de belangrijkste programma's. De NOS komt binnenkort met een Apple TV app, maar de Belgen zijn ze voor. Via Het Journaal kijk je heel eenvoudig de laatste journaals terug, zoals je van de app zou verwachten. Je kunt het hele journaal tot een maand terugkijken of korte clips per onderwerp. Lees ook: Apple TV (2015) - Nog niet de toekomst van televisie

Canvas is de eerste Vlaamse televisiezender met een eigen Apple TV app. Je kunt in de app alle programma's die de zender zelf geproduceerd heeft terugkijken, en tevens gelicenceerde films en series.

In Nederland is de enige radio- of televisiezender met een Apple TV app momenteel Radio 10. Helaas blijft het hier voor Nederlanders bij, want de apps van VRT zijn alleen in de Belgische App Store te downloaden.

0 Reactie(s) op: Voor onze Zuiderburen: VRT heeft al twee apps voor Apple TV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.