Stuff.tv in Nederland

Door: stuff-tv | 05 november 2015 14:37

Nieuws

Tech-publicatie Stuff.tv is vanaf 5 november ook beschikbaar in Nederland. Reshift, het moederbedrijf van onder andere Computer!Totaal, zal de redactie en exploitatie van Stuff Nederland verzorgen.

Stuff.tv is een internationaal gerenommeerde tech-site van de Britse uitgever Haymarket. De Nederlandse Stuff-redactie zal zelf de site en sociale kanalen gaan beheren met een eigen tone of voice, passend bij het wereldwijde merk Stuff. Het zal zich richten op échte gadget-freaks: mensen die in hun familie- en kenniskring weten wat er speelt op technologie-gebied. Stuff inspireert, informeert en ontdekt. De beste, gekste en innovatiefste producten passeren de revue.

Met Stuff slaat Reshift een brug binnen het portfolio. "We zijn marktleider binnen tech, games en fotografie. Stuff verbindt al deze clusters onderling. Al onze bestaande merken, zoals Computer!Totaal, Computer Idee, PCM, Zoom.nl, Power Unlimited en Gamer.nl, spelen een actieve rol binnen de Nederlandse editie." Stuff bestaat sinds 1997 en wordt uitgegeven in zo'n 15 landen. Daarmee is de publicatie internationaal een vaste waarde in de tech-industrie, aldus Remco de Graaf, uitgever bij Reshift.

Wouter Diemer, aanstaand hoofdredacteur van Stuff Nederland, heeft een duidelijk idee over de richting. "Stuff schrijft over producten waarvan je niet wist dat je ze wilde hebben - tot je er bij ons over leest. Waarbij je niet overvoerd wordt met specificaties of technische termen. Want Stuff is to the point. Duidelijk, informatief en eerlijk. Daarbij heeft Stuff een heel eigen geluid: luchtig en gevat, maar absoluut met kennis van zaken."

Stuff Nederland is te bezoeken via stuff.tv/NL.

1 Reactie(s) op: Stuff.tv in Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 5 november 2015 15:54 Kasander
    Ik zou graag willen weten of er een addon voor Kodi vrij gegeven wordt.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.