Nieuwe Apple TV maandag 26 oktober beschikbaar

Door: Jelle Peterse Jelle Peterse | 20 oktober 2015 14:20

Algemeen

Tim Cook bevestigde in een interview tijdens de Wall Street Journal Live conferentie dat de nieuwe Apple TV maandag 26 oktober 2015 beschikbaar zal zijn.

Aanstaande maandag is de nieuwe Apple TV te bestellen, waarna ze later die week zullen worden opgestuurd. In ieder geval, in de Verenigde Staten wel. Of de nieuwe Apple TV dan ook in Nederland beschikbaar zal zijn, is de vraag. Tim Cook noemde geen specifieke landen bij de datum. Lees ook: Apple onthult nieuwe Apple TV met focus op gaming.

Afgaand op eerdere geruchten lijkt het waarschijnlijk dat ook Nederland dan kennis zal kunnen maken met de nieuwe Apple TV, maar Apple heeft dit niet bevestigd. Apple's Nederlandse website meldt nog steeds dat het nieuwe product "binnenkort verkrijgbaar" is.

Europese prijzen

Volgens onze conculega's van iCulture gaat de nieuwe Apple TV 179 euro kosten voor het model met 32 gigabyte. Voor 64 gigabyte moet 239 euro neergelegd worden. Ook is de afstandsbediening los verkrijgbaar voor 89 euro, en kost een polsbandje voor de afstandsbediening 15 euro.

Apple noemt het 'de toekomst van televisie'.

Deze vierde Apple TV heeft veel vernieuwing in vergelijking met zijn voorganger. Het kastje zou 'de fundering voor een nieuwe tv-ervaring' zijn, aldus Tim Cook. Als we het kastje zelf in onze handen hebben, zullen we er uiteraard een uitgebreide review over schrijven.

Nederlandse prijzen Apple TV

32GB Apple TV 4: €179

64GB Apple TV 4: €239

Apple TV 3 (oud model, geen opslag): €79

Losse afstandsbediening: €89

Polsbandje: €15

0 Reactie(s) op: Nieuwe Apple TV maandag 26 oktober beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.