Met deze USB Hub sluit je tot wel vijf apparaten aan op één stopcontact

Door: avanca | 16 november 2015 17:00

Algemeen

Stel, je bent de hele dag onderweg en wilt op kantoor even snel je telefoon opladen. Of tijdens je vakantie zoek je in de hotellobby naar een stopcontact voor je camera en navigatiesysteem. Maar er is maar één stopcontact ter beschikking of die ene collega was je net voor. Als je op je werkplek, het vliegveld of ergens anders je telefoon wilt opladen zijn er in de meeste gevallen weinig stopcontacten ter beschikking.

Vanaf nu hoef je nooit meer te zoeken naar een vrij stopcontact of kiezen welk apparaat je als eerste oplaadt met dit USB laadstation voor maar liefst vijf mobiele apparaten. De Hub koppel je aan nagenoeg alle mobiele apparaten waardoor je je smartphone, tablet en e-reader tegelijk oplaadt aan één stopcontact.

De USB hub heeft een compact ontwerp waardoor hij weinig ruimte inneemt op je bureau. Je verbindt de 1.6 meter lange kabel met het elektriciteitsnet en je kunt beginnen met opladen! Met het lichte gewicht van 192 gram neem je het laadstation overal eenvoudig mee naartoe. Hij ziet er niet alleen stijlvol uit maar is ook nog eens erg slim. De intelligente detectie zorgt voor een optimale hoeveelheid stroom om het opladen snel te laten verlopen. Leuk weetje: de Hub beschikt over twee smart IC poorten voor het extra snel opladen van apparaten met fast charging chips, zoals de iPhone 6, en biedt bescherming tegen overladen en kortsluiting.

Kortingsactie

In de maand december krijg je maar liefst 60 procent korting op de USB Hub. Ga naar allesmobiel.nl en gebruik de kortingscode computer en betaal maar 19,95 euro in plaats van 49,95 euro.

Kijk hier voor meer cadeau-ideeën van Avanca die wij voor jou geselecteerd hebben.

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van en geschreven door Avanca. De redactie is niet verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit artikel.

0 Reactie(s) op: Met deze USB Hub sluit je tot wel vijf apparaten aan op één stopcontact

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.