Zo zet je een Lightsaber op je Facebook profielfoto

Door: jelle-peterse | 15 december 2015 13:41

How To

Het is zo ver: de nieuwe Star Wars-film draait vanaf deze week dan eindelijk in de Nederlandse bioscopen. Om aan al je Facebook-vrienden te laten zien dat je Star Wars-fan bent, laat Facebook je je profielfoto tijdelijk aanpassen. Hoe je die Lightsaber op je profielfoto krijgt? Je leest het hier...

Het aanpassen van je profielfoto op Facebook is niets nieuws. Zo kon je eerder onder andere al een regenboog over je foto heenzetten om Gay Pride te vieren, of een logo van een sportclub toevoegen om ze aan te moedigen. En nu dus een Lightsaber.

Lightsaber Yourself

Via facebook.com/gameface kun je je huidige profielfoto gebruiken en er een Star Wars sausje aan geven. Kies een bloedrode Lightsaber van een Sith Lord, of een hemelblauwe van een Jedi.

Je kunt rechtsonder instellen hoe lang je de tijdelijke profielfoto wilt behouden, waarna hij weer wordt 'hersteld'. Je kunt kiezen voor een uur, een dag, of een week. De aanpassing is dus tijdelijk, zodat je niet tot diep in 2016 nog Star Wars profielfoto's voorbij ziet komen.

Is dit een schaamteloze manier van Facebook om mee te liften op het succes van Star Wars: The Force Awakens? Absoluut. Maar het is wel leuk.

2 Reactie(s) op: Zo zet je een Lightsaber op je Facebook profielfoto

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 december 2015 11:50 Anoniem
  wat een flauwe kleuterkul weer….
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 17 december 2015 13:09 Anoniem
  De anonieme kleuterzuurpruim strikes again!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.