Dit brengt Apple uit in 2016

Door: jelle-peterse | 05 januari 2016 08:06

Blog

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Nog meer mogelijkheden

Nog een nieuwe Apple TV

Vlak na de vierde generatie Apple TV in 2015 te koop was, doken er alweer geruchten op over een vijfde Apple TV met een verbeterde CPU waar Apple mee bezig was. Het is mogelijk dat Apple een nieuwe Apple TV uitbrengt in 2016, maar het is erg onwaarschijnlijk dat deze al in productie is omdat Apple deze niet uit zal brengen voor de herfst van 2016.

De huidige Apple TV is de vierde generatie, en werd geïntroduceerd in 2015.

Voor de vierde Apple TV uitkwam, hadden we vier jaar geen nieuwe Apple TV gehad. Het is daarom erg onduidelijk of Apple wel jaarlijks een nieuwe Apple TV uit wilt brengen.

iPad Pro 2

De iPad Pro was te koop in november, dus een tweede generatie iPad Pro zal niet verschijnen voor de herfst van dit jaar. Als Apple een tweejaarlijkse update-cyclus aanhoudt voor iPads, zoals bij de iPad Air, is het mogelijk dat we dit jaar helemaal geen nieuwe iPad Pro zien verschijnen.

iPad mini 5

In 2015 verscheen ook een nieuwe iPad mini: de iPad mini 4. We zien, net als bij de iPad Pro, waarschijnlijk geen update als Apple zijn tweejaarlijkse update-cyclus voor iPads aan lijkt te houden.

Mac Pro

De huidige Mac Pro lanceerde aan het eind van 2013, en is sindsdien niet meer geüpdatet. Het is best mogelijk dat we in 2016 een nieuwe Mac Pro gaan zien, omdat referenties naar een nieuwe Mac Pro zijn gevonden in OS X 10.11 El Capitan.

De huidige Mac Pro komt uit 2013.

Grantley Xeon E5 V3 Haswell-EP chips geschikt voor de Mac Pro kwamen uit in 2014, maar Apple zou kunnen wachten tot de E5 V4 Broadwell-EP chips voor high-end Macs beschikbaar zijn tijdens de eerste helft van 2016. Als dit zo is, wordt een nieuwe Mac Pro gelanceerd (waneer de chips beschikbaar zijn) tijdens zomer of herfst van 2016.

Mac mini

Net als de Mac Pro, is de Mac mini voor het laatste geüpdatet in 2014. Twee jaar later is het heel goed mogelijk dat Apple een nieuwe Mac mini introduceert met Intel Skylake chips in 2016. Twee jaar is de langste periode die de Mac mini ooit gehad heeft zonder updates.

0 Reactie(s) op: Dit brengt Apple uit in 2016

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.