Avanca Toughglass: Dé screenprotector voor je nieuwe iPhone 6s

Door: advertorial | 05 oktober 2015 10:56

Algemeen

Vanaf vandaag is de iPhone 6s beschikbaar in Nederland. Maandenlang hebben Apple-fans uitgekeken naar dit moment.

Het gebeurt weleens dat wanneer je langzaam in slaap sukkelt je je iPhone niet goed op je nachtkastje legt. Door omstandigheden kan je nieuwe Phone 6s van je nachtkastje vallen en er een ster in je scherm komen. Je hoeft je hier niet voor te schamen, want je bent niet de enige die dit overkomt. Smartphones zijn nu eenmaal kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Je iPhone kan ook schadelijk zijn voor je ogen en je biologische klok. Stel: je ligt op bed in het donker te spelen met je iPhone. Dit is schadelijk voor je ogen en het zorgt ervoor dat je biologische klok in de war raakt. Door blauw licht blijft je geest namelijk wakker en hierdoor kom je lastig in slaap. Door middel van de Avanca Toughglass kan je dit beperken. De screenprotector zorgt ervoor dat blauw licht wordt beperkt en je hierdoor gemakkelijker in slaap valt. Blauw licht kan droge of vermoeide ogen, hoofdpijn en een wazig zicht veroorzaken.

Mensen zouden maximaal 10 minuten per dag op hun smartphone moeten kijken, maar in werkelijkheid kijken we er gemiddeld 196 minuten per dag naar. Dat is dus bijna 20 keer zoveel.

40% van de Nederlanders die schade heeft aan zijn smartphone laat deze niet repareren. Zo kost het vervangen van je iPhone-scherm gemiddeld €80,-. 25% koopt zelfs een vervangend toestel, waardoor de kosten nog hoger kunnen worden. De Avanca Toughglass beschermt je iPhone-scherm tegen barsten en sterretjes.

Wanneer je hier klikt en de actiecode iPhone invult in de Kortingen-balk krijg je 50% korting op de Avanca Toughglass.

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van en geschreven door Vodafone. De redactie van MacWorld is niet verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit artikel.

0 Reactie(s) op: Avanca Toughglass: Dé screenprotector voor je nieuwe iPhone 6s

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.