Apple zoekt testers Apple Music voor Android

Door: De Telegraaf | 28 september 2015 16:54

Algemeen

Bij de introductie van Apple Music beloofde Apple al dat de app voor de streamingdienst ook voor Android beschikbaar zou komen en de release van die app lijkt nu niet ver weg meer. Op Betabound.com roept Apple Android-gebruikers op om zich aan te melden voor een bètatest.

Behalve de oproep op de website heeft Apple ook diverse gebruikers van Apple Music een mail gestuurd waarin wordt opgeroepen tot deelname aan de test. In de Android-app kunnen abonnees net als op iOS luisteren naar de complete Apple Music-catalogus en die muziek opslaan voor offlinegebruik.

Ook komt radiozender Beats 1 en de sociale muziekdienst Connect naar Android. Apple Music is de tweede Android-app uit de koker van de iPhone-maker. Onlangs lanceerde Apple de Move to iOS-app al voor Android. Met die app kunnen Android-gebruikers hun data overzetten naar een iPhone.

Nog niets bevestigd

De uitnodigingen werden verstuurd door betabound.com. De website zegt exclusieve afspraken te hebben gemaakt met Apple om een bètatest te organiseren. Echter, er is nog niets bevestigd door Apple. Ook is het ongebruikelijk voor Apple om dit door een externe partij te laten doen.

0 Reactie(s) op: Apple zoekt testers Apple Music voor Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.