De Apple Watch nú al uitproberen? Dat kan!

Door: Martin Gijzemijter Martin Gijzemijter | 03 april 2015 13:27

Algemeen

Wanneer de Apple Watch precies naar Nederland komt weet niemand (behalve Tim Cook dan), maar verwacht wordt dat dit nog wel even gaat duren. En als we ergens niet van houden, is het wel wachten op nieuwe Apple-gadgets. Maar wist je dat er een manier is om de Apple Watch nú al uit te proberen?

De hardware is dan misschien nog niet beschikbaar, over de software weten we inmiddels al een heleboel. Laat het maar aan de creatievelingen van deze aarde over om daar iets bijzonders mee te doen, namelijk een emulatie van de Apple Watch in je browser. Wanneer je surft naar www.demoapplewatch.com, verschijnt de Apple Watch in beeld. Dit is echter niet een plaatje, maar een interactieve interface, waarmee je de basis van de Apple Watch kunt verkennen. Lees ook: Hands-on met de Apple Watch.

Een beperkte simulator van de Apple Watch, leuk voor tijdens het wachten.

De Apple Watch Demo

De demo, die overigens bij ons in Firefox niet goed functioneerde, maar in Chrome en Internet Explorer wel, toont je het Beginscherm van de Apple Watch. Door de muisknop ingedrukt te houden en te verslepen, krijg je een goede indruk hoe het navigeren precies werkt. Heel veel meer dan appjes openen kun je overigens niet doen, maar dat geeft je wel een indruk van hoe de interface van dit soort apps er uit moeten komen te zien op een dergelijk klein scherm. Met het kroonsteentje kun je vervolgens weer terug naar het Beginscherm. Goed, het is natuurlijk niet hetzelfde als straks dat échte horloge om je pols dragen, maar het is wél fijn om alvast even van de interface te proeven.

Je kunt goed zien hoe de interface van de kleine apps er uit moeten komen te zien.

0 Reactie(s) op: De Apple Watch nú al uitproberen? Dat kan!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.