'Nieuwe Apple TV krijgt Touch Remote'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 06 mei 2015 12:05

Algemeen

De nieuwe Apple TV wordt komende zomer gepresenteerd op de WWDC en krijgt waarschijnlijk een afstandsbediening met een touchpad. Dat meldt The New York Times.

Apple TV krijgt een nieuwe afstandsbediening met een touchpad, zo meldt The New York Times. De afstandsbediening zal een stuk dikker worden dan de huidige remote van Apple TV. De touchpad zal gebruikt worden om te scrollen en de afstandsbediening krijgt daarnaast twee fysieke knoppen. Op dit moment heeft de Apple TV-remote twee knoppen en een ronde selectieknop. De touchpad zou de plaats kunnen innemen van de selectieknop. Lees ook: Apple TV: 11 geheime functies van de afstandsbediening

Meer vernieuwingen Apple TV

Volgende maand zal Apple de nieuwe Apple TV waarschijnlijk presenteren en er zijn al de nodige geruchten over de nieuwe versie. De touchpad behoort dus tot die geruchten maar Apple TV zou ook een sterke A8 processor, meer intern geheugen en een App Store krijgen. Daarnaast lijkt het erop dat Apple TV ook te bedienen zal zijn met Siri.

Of die geruchten waar zijn zullen we deze zomer horen tijdens de WWDC in San Francisco. Al het nieuws rond de Apple-conferentie lees je natuurlijk op onze site en op social media.

0 Reactie(s) op: 'Nieuwe Apple TV krijgt Touch Remote'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.