'Apple krijgt hoofdpijn van tv-bazen'

Door: De Telegraaf | 20 januari 2016 12:24

Algemeen

ESPN-baas John Skipper doet in The Wall Street Journal uit de doeken hoe de samenwerking tussen zijn bedrijf en Apple verloopt. Skipper laat verder los dat Apple 'hoofdpijn' krijgt van de onderhandelingen met andere tv-stations in de ontwikkeling van een eigen videodienst.

"Apple heeft een vooruitstrevend besturingssysteem voor de tv ontwikkeld. Voor sport is het in ieder geval briljant en wij geloven heilig in de Apple TV als een marktplaats voor tv-abonnementen. Apple is er wat gefrustreerd over omdat ze op zoek zijn naar een diepere samenwerking met tv-stations, maar dat komt niet echt van de grond", aldus Skipper. Lees ook: Apple TV (2015) - Nog niet de toekomst van televisie.

Er wordt in de wandelgangen al langer gesproken over een videodienst van Apple. Het zou gebruikers een vast maandbedrag willen laten betalen voor toegang tot content van verschillende partijen. Gedacht wordt aan Amerikaanse tv-stations en een dienst als Netflix. Vooralsnog lijkt de uitrol van een eigen videodienst voor Apple nog lang geen realistisch doel.

0 Reactie(s) op: 'Apple krijgt hoofdpijn van tv-bazen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.