'Apple gaat comeback maken'

Door: De Telegraaf | 27 januari 2012 16:11

Nieuws

Van alle vooraanstaande Amerikaanse technologiefondsen die het zwaar hebben, maakt Apple de meeste kans op een snelle comeback. Dit is althans de visie van bezoekers van DFT, afgaande op een peiling waarop ruim 1100 keer is gestemd.

Maar liefst 48 procent stemde op Apple. Blijkbaar wordt erop vertrouwd dat de omzetdip slechts tijdelijk is en innovaties weer snel groei zullen brengen. IBM, waarvan de koers onlangs het laagste niveau in zes jaar bereikte, volgde met 38 procent van de stemmen. Mogelijk zorgt het feit dat topbelegger Warren Buffett nog altijd een positie in het technologiebedrijf heeft, voor vertrouwen.

Snapchat wint

Yahoo volgde met 10 procent. Het internetbedrijf heeft het al jaren moeilijk in de strijd met Google. Mogelijk hopen bezoekers dat de beoogde efficiencyslag Yahoo er weer bovenop zal brengen. Twitter, dat onlangs vier managers zag vertrekken, moet het doen met een magere 4 procent. De berichtendienst legt het niet alleen af tegen nieuwkomers zoals Snapchat, maar ook tegen Facebook.

 Lees DFT AvondElke werkdag om 20.00 uur automatisch in uw mailbox.Meld u hier aanofLees hier de laatste editie

0 Reactie(s) op: 'Apple gaat comeback maken'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.