Apple bevestigt Keynote op 13 juni

Door: De Telegraaf | 02 juni 2016 14:48

Nieuws

Iedereen ging er eigenlijk al vanuit, maar Apple heeft bevestigd dat het op 13 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd zijn jaarlijkse WWDC-Keynote houdt. De datum en tijd zijn opgedoken in persuitnodigingen die door de iPhonemaker zijn verzonden.

De jaarlijks terugkerende Keynote wordt afgetrapt door CEO Tim Cook. In de zeker twee uur die volgen, praten topmensen van Apple ontwikkelaars en journalisten bij over de lopende projecten van het bedrijf.

Nieuwe versie OS X en iOS

Dit jaar wordt vooral vuurwerk verwacht op softwaregebied. Zo gaat Apple naar alle waarschijnlijkheid de volgende versies van OS X en iOS aankondigen en komt het met een complete make-over van Apple Music.

Aan het hardwarefront valt nieuws te verwachten over MacBooks en over een slimme assistent-speaker die gaat concurreren met de Echo van Amazon en Google Home. Nieuwe iPhones en iPads staat nog niet op het programma. Daarvoor houdt Apple in september doorgaans een tweede event. Na de Keynote kunnen ontwikkelaars tot en met 17 juni rondhangen in San Francisco. Apple geeft tijdens de WWDC niet alleen een Keynote, maar ook tientallen workshops over nieuwe technieken.

0 Reactie(s) op: Apple bevestigt Keynote op 13 juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.