15 beste iPhone-games om samen te spelen

Door: Richard Borgman | 11 april 2016 10:32

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pagina 2
  3. Pagina 3

Fortnite ****

PrijsGratis (+ in-app-aankoop)

Omvang189,2 MB

Een van de populairste games van de afgelopen tijd is ook te spelen op je smartphone. Bouw samen met of tegen je vrienden je eigen gebouwen en neem het tegen elkaar op in dit schietspel. Miljoenen spelers over de hele wereld zijn al jaren met deze game bezig. Nu dus ook on-the-go te spelen of bij iemand anders thuis.

Plus Simpel spelconcept, super leuk om samen te spelen

Min De mobiele-versie kent wel een aantal bugs

Fruit Ninja ****

PrijsGratis (+ in-app-aankopen)

Omvang154,6 MB

Natuurlijk is Fruit Ninja inmiddels een klassieker en staat hij al op miljoenen iPhones. Voor wie de boot gemist heeft of deze arcadegame al een tijdje onberoerd heeft gelaten: er is in de loop der tijd heel wat content bijgekomen, zoals nieuwe speltypes en grafische verbeteringen. Ook leuk: met z'n tweeën op één iPhone spelen. Iedereen krijgt een deel van het scherm, waardoor een iPhone 6 Plus duidelijk de beste optie is. Zorg dat je telefoon stevig op tafel ligt!

Plus Door de vele verbeteringen en extra's blijft dit spel leuk.

Min Samen op één scherm spelen kan te chaotisch zijn.

Bowling Central ****

Prijs Gratis (+ in-app-aankopen)

Omvang 70,5 MB

Bowling Central is een game die je op twee manieren kunt spelen. Door met je vinger op het scherm te vegen, gooi je een bowlingbal, desnoods met effect, op de kegels af. Afhankelijk van het speltype word je daarbij gehinderd door vreemde obstakels. Speel je het via AirPlay en Apple TV op je televisie, dan gebruik je de iPhone als een soort afstandsbediening van de Wii. Maak een gooibeweging en je telefoon registreert wat je doet. Wel goed vasthouden!

Plus Speel het op tv als een soort Wii-spel.

Min Lijkt niet zo nauwkeurig te werken via AirPlay.

Toca Birthday Party ****

Prijs € 4,49

Omvang 105,5MB

Net als in de meeste andere Toca Boca-apps is Toca Birthday Party een prachtige app voor kinderen waarin de focus op één activiteit ligt. In dit geval is dat een verjaardagstaart eten. De jarige kiest een taart en borden, blaast de kaarsen uit en geeft dan iedereen een groot stuk. De andere kinderen kunnen dan hun taart eten en limonade drinken. Zijn alle borden leeg, dan schuif je de afwas zo in een grote teil met sop.

Plus Duidelijke interface en leuke details voor kinderen.

Min De drakentaart ziet er nogal maf uit...

Songpop 2 - Muziekweetjes ****

Prijs Gratis (+ in-app-aankopen)

Omvang127,7 MB

Het spelconcept van SongPop blijft voor iedereen begrijpelijk: herken het gespeelde liedje en kies snel de juiste titel of artiest. Speel korte competities tegen vrienden of onbekenden en win allerlei punten en prijzen. SongPop 2 is natuurlijk weer net zo verslavend en makkelijk te spelen. Oefen tegen de computer of doe mee aan leuke groepswedstrijden. Heeft inmiddels meer dan 100.000 muziekfragmenten en ook een app voor Apple Watch.

Plus Makkelijk te begrijpen en duidelijke bediening.

Min Te vaak gaat het over in-app-aankopen.

0 Reactie(s) op: 15 beste iPhone-games om samen te spelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.