10 apps om geld te verdienen op je iPhone en iPad

Door: Maikel Dijkhuizen | 05 april 2016 07:24

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

Wie interesse heeft in het snelle geld, kan prima uit de voeten met een iPhone of iPad. Op het gebied van beleggen, wedden en loterijen zijn er namelijk interessante apps in de App Store te vinden. Probeer op eigen risico de volgende apps eens uit en verdien (of verlies) een leuk geldbedrag.

Plus500 ****

Prijs: Gratis

Omvang: 15,5 MB

Met Plus500 handel je vanaf een iPad soepel in aandelen. Een groot voordeel van deze app is dat je eerst een demo-account aanmaakt. Hiermee oefen je met fictief geld. Kortom, een doeltreffende manier om te achterhalen of beleggen iets voor je is. Wanneer je toe bent aan het echte werk, maak je geld over naar een beleggersrekening. In Plus500 volg je gedetailleerd alle koersinformatie, zodat je snel op de hoogte bent van koersschommelingen. Je geeft zelf aan bij welke koers je de aandelen van de hand wilt doen, zodat je niet continu de beurs hoeft te volgen. Lees ook: In 12 stappen je financiën regelen op de iPad.

Alex Beleggingsapplicatie ***

Prijs: Gratis

Omvang: 3,4 MB

Wie graag zijn geld laat beheren door beursdeskundigen, kan de beleggingsapplicatie van Alex overwegen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te handelen op de beurs. Prettig is dat deze app naast realtime koersinformatie en het huidige rendement ook het belangrijkste beursnieuws laat zien. Zodra er bij een bedrijf uit jouw portfolio belangrijke ontwikkelingen zijn, speel je hier dus meteen op in. Alex biedt een complete app, al zijn we wel wat bugs tegengekomen.

Rabo Beleggen ****

Prijs: Gratis

Omvang: 8,3 MB

Rabobank heeft een eigen beleggings-app voor de iPad ontwikkeld, waarmee je ook daadwerkelijk kunt handelen op de beurs. Veel andere banken bieden alleen inzicht in het behaalde rendement, maar met Rabo Beleggen lukt het ook om direct orders te plaatsen. Toch zijn er ook beperkingen. Voor het aan- en verkopen van beleggingsfondsen heb je bijvoorbeeld nog altijd een computer nodig. Een voorwaarde voor het gebruik van deze app is dat je een Rabo Effectenrekening bezit.

Turbo HD ****

Prijs: Gratis

Omvang: 7,3 MB

Met Turbo HD lukt het om diverse beleggingsproducten (turbo's en traders) van ABN AMRO te volgen en zo nodig rechtstreeks actie te ondernemen. Gunstig is dat je pushnotificaties ontvangt zodra de koers een bepaalde onder- of bovengrens bereikt. De waarden hiervoor stel je zelf in. ABN AMRO schotelt zijn gebruikers verder ook het belangrijkste beursnieuws voor, zodat je hiervoor geen andere bronnen hoeft aan te spreken.

Unibet Sports Betting *****

Prijs: Gratis

Omvang: 37,5 MB

Wanneer je regelmatig de uitslagen van sportwedstrijden goed voorspelt, kun je met de app van Unibet een leuk zakcentje verdienen. Je zet onder meer geld in op voetbalwedstrijden in de Eredivisie en internationale competities. Daarnaast zijn ook sporten als tennis, wielrennen en basketbal in de app vertegenwoordigd. Bij iedere wedstrijd zie je hoeveel geld je voor iedere ingezette euro terugkrijgt bij een juiste voorspelling van de uitslag.

iPhone-apps

Zodra je in de App Store aangeeft dat je wilt zoeken naar iPhone-apps, installeer je nog veel meer interessante toepassingen op het gebied van geld. Onder meer Staatsloterij, Lotto en TOTO zijn in dat geval beschikbaar voor iOS. Op je iPad zien dergelijke apps er minder scherp uit, omdat ze vergroot worden weergegeven.

1 Reactie(s) op: 10 apps om geld te verdienen op je iPhone en iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 5 april 2016 14:30 Anoniem
    Er staan een aantal apps tussen die mij juist geld hebben gekost. ;)
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.