Google lanceert nieuwe versie Chrome voor iOS

Google heeft een nieuwe versie van haar webbrowser Chrome gelanceerd voor iOS-apparaten. De nieuwste browser (met versienummer 44) kan onder meer apparaten herkennen die op internet zijn aangesloten.

De nieuwste versie van Google Chrome kan andere apparaten op afstand herkennen. Door de internetconnectie die beide apparaten op dat moment ondersteunen kan er een connectie worden gelegd tussen beide apparaten. De apparaten moeten echter wel ondersteund worden door Google Physical Web. De gevonden apparaten die ondersteund worden voor deze functie staat onder het kopje 'Vandaag' in de nieuwste Chrome-versie. Het doel van deze extra functie is dat mensen niet voor sommige handelingen extra apps hoeven te downloaden om dingen gedaan te krijgen, maar dat dit direct via Google Chrome op één of meerdere Apple producten kan.

Naast de extra functie is de navigatiemethode van de webbrowser aangepast. Door de tabbladen naar links of naar rechts te swipen kan de vorige of volgende pagina getoond worden. De nieuwste Chrome versie vanaf nu te downloaden in de App Store.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten