Apple's iPhone 7-event op 7 september

Door: Daan Doedens | 30 augustus 2016 09:14

iPhone

Apple heeft de uitnodigingen verstuurd voor een evenement waarop hoogstwaarschijnlijk een nieuwe iPhone 7 gepresenteerd gaat worden. De uitnodiging is voor de 7th - ongetwijfeld de zevende van september.

Apple kondigt zijn nieuwe smartphones de laatste tijd altijd begin september aan, en dit jaar lijkt dus geen uitzondering. Het zou ook goed kunnen zijn dat we een vernieuwde versie van de Apple Watch gaan zien. Ook een nieuwe versie van iOS, waar al publieke bètaversies van uit zijn, wordt waarschijnlijk gekoppeld aan de lancering van de nieuwe iPhone. Lees ook: Alle geruchten over de iPhone 7.

Het lijkt erop dat de iPhone 7 een dubbele camera krijgt.

Weinig nieuws onder de zon

Echt grote veranderingen ten opzichte van de iPhone 6s en 6s Plus, die vorig jaar uitkwamen, zal de iPhone 7 niet kennen. Er is volgens de geruchten sprake van een behuizing die waterdicht is en waar de koptelefooningang uit is gehaald, maar dat is nog allerminst zeker.

Apple voert waarschijnlijk wel een flinke verbetering door aan de camera, of beter gezegd: camera's. Het lijkt er namelijk op dat de iPhone 7 een dual camera-systeem heeft, dat de scherpte en kleurmogelijkheden van de foto's ten goede moet komen. Ook krijgt de 'instapversie' waarschijnlijk 32GB opslagruimte, in plaats van de gewone 16GB.

Meer nieuwigheden

Als je alle mogelijk vernieuwingen er nog eens rustig op na wil lezen, hebben we dit artikel vast voor je gemaakt. Als er tussen nu en het event nog foto's of geruchten uitlekken, hoor je dat natuurlijk meteen. En hou 7 september vrij in je agenda - wij doen dat in elk geval wel.

0 Reactie(s) op: Apple's iPhone 7-event op 7 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.