Triage: Email First Aid: Snel van de email-stress af

Door: Robin Smit | 07 mei 2013 15:18

Review

Hoe zou het zijn als je jouw mailbox zou zien als een lijst met taken? Zou het dan niet veel eenvoudiger zijn om ervoor te zorgen dat je nooit meer vergeet om op dat ene mailtje te reageren? Met Triage: Email First Aid kom je er snel genoeg achter.

Triage: Email First Aid is een email-app voor Gmail, Yahoo!, iCloud of IMAP e-mail accounts. De app is echter geen email-app zoals we die vaker zien. Triage: Email First Aid verzamelt al jouw berichten namelijk op een virtuele stapel waar vanuit je deze kan archiveren of kan bewaren voor later door respectievelijk omhoog of omlaag te vegen. Hiermee geeft de app je sterk het gevoel dat je bij het lezen van je mail berichten kan behandelen als taken. Dit maakt het mogelijk om je mailbox echt leeg te werken, wat een erg rustgevend gevoel heeft.

De app geeft je verder de mogelijkheid om berichten te beantwoorden of door te sturen, maar geeft je verder weinig functionaliteit als het aankomt op het verwerken van berichten. Hiermee kan Triage: Email First Aid niet worden gezien als een primaire email-app. Een ander nadeel aan de app is dat er geen ondersteuning is voor Push-berichtgeving. Dit wil zeggen dat je email handmatig moet ophalen en dus geen melding krijgt wanneer je een nieuw bericht hebt ontvangen.

Kortom

Triage Email First Aid is een handige app waarmee je jouw mailbox kan zien als een takenlijst. De app geeft je namelijk de mogelijkheid om berichten snel te archiveren of te bewaren voor later. Helaas zul je naast deze app altijd nog een andere email-app moeten gebruiken door de beperkte functionaliteit. Ook missen we Push-berichtgeving, wat voor een dergelijke app toch wel erg belangrijk is.

Beoordeling 5/10

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone

Download Triage: Email First Aid in de AppStore

0 Reactie(s) op: Triage: Email First Aid: Snel van de email-stress af

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.