Swagr: Anoniem foto's delen

Door: Robin Smit | 19 mei 2013 14:01

Review

Soms gebeurt het wel eens dat je een foto maakt die je eigenlijk wel moet delen met de wereld, maar waarvan je niet wil dat de hele wereld ook weet dat die foto bij jou vandaan komt. Voor die foto’s is er nu een speciale app, namelijk Swagr.

Swagr is een dienst waar gebruikers anoniem foto’s naar kunnen uploaden die vervolgens door andere gebruikers kunnen worden bekeken. Het doel hiervan is om gebruikers de mogelijkheid te geven foto’s te delen waarvan ze niet persoonlijk willen worden aangewezen als fotograaf. Dit kan leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld foto’s van een feestje hebt die net iets over het randje gaan, maar te grappig zijn om voor jezelf te houden. Overigens hoef je ook niet bang te zijn dat de foto’s die je op Swagr plaatst voor altijd op het internet blijven rondzwerven, want na een week worden ze automatisch verwijderd.

Nog leuker dan zelf foto’s uploaden naar Swagr is het bekijken van foto’s van anderen. Dit kan je doen door te zoeken op een specifieke tag of door foto’s te bekijken die bij jou in de buurt zijn gedeeld. Helaas zijn er op dit moment nog maar weinig gebruikers van Swagr in Nederland, waardoor de app zich een klein beetje in een kip en ei situatie bevindt. Het feit dat er geen Android versie van de app beschikbaar is helpt hier helaas ook niet veel bij.

Kortom

Swagr is een dienst waar je anoniem foto’s naar kan uploaden die vervolgens worden gedeeld met de mensen om jou heen. Zo zal niemand ooit weten dat jij de fotograaf bent van dat ene gênante kiekje. Helaas heeft de app nu nog weinig gebruikers, waardoor er op het moment nog weinig foto’s in de app zijn te vinden.

Beoordeling 6/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Swagr in de AppStore

0 Reactie(s) op: Swagr: Anoniem foto's delen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.