ON/OFF: De schuifpuzzel is weer helemaal bij de tijd

Door: Robin Smit | 10 mei 2013 11:53

Review

Je kent ze vast nog wel, die schuifpuzzels waarbij het de bedoeling is om een plaatje te maken door strategisch met je puzzelstukjes in het rond te schuiven. Voor wie het nog altijd leuk vindt om met deze puzzels aan de slag te gaan is er nu goed nieuws. Met ON/OFF is de ouderwetse schuifpuzzel namelijk weer helemaal bij de tijd.

In ON/OFF speel je met verschillende schuifpuzzels die verschillende vormen hebben. Zo kan het zijn dat je op een traditioneel vierkant bord speelt, maar ook meer exotische vormen zullen je hersenen laten kraken. Wat ON/OFF echter pas echt uniek maakt is dat het doel van het spel anders is dan de traditionele schuifpuzzels. Zo is het niet de bedoeling om een plaatje te maken, maar zul je moeten nadenken over hoe je verschillende contactpunten aan de rand van het bord met elkaar kan verbinden. Dit doe je door gekleurde puzzelstukken ononderbroken op een rij te plaatsen.

Dit doel lijkt misschien iets eenvoudiger dan bij de standaard schuifpuzzels, maar vergis je niet. ON/OFF is een bijzonder uitdagende puzzel die je zelfs bij de eerste levels al behoorlijk kan laten nadenken.

Kortom

ON/OFF is een leuke game die de ouderwetse schuifpuzzel weer nieuw leven inblaast. In de game word je namelijk uitgedaagd om verschillende punten in een schuifpuzzel met elkaar te verbinden door gekleurde puzzelstukken te gebruiken. De app is al snel behoorlijk uitdagend en weet hierdoor erg te boeien.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone, iPad

Getest op: iPhone

Download ON/OFF in de AppStore

0 Reactie(s) op: ON/OFF: De schuifpuzzel is weer helemaal bij de tijd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.